נכתב ע"י הגלים;1374498:
נכתב ע"י הגלים;1374944:דור שני של סדרת ה7D.
נכון להיום זה מצלמות הקרופ הטובה בשוק.
מבחינת מחיר היא עומדת בערך מול ה6.
מבחינת יכולות ה6 עדיפה באיכות התמונה (ככל הנראה- עוד לא ראינו דוגמאות של המצלמה הזו). ה7DII עדיפה בכל השאר.
אני מאמין שבחודשים הקרובים היא תכנס לי לתיק צילום כמצלמה שניה ל5D מארק 3.
נכתב ע"י חיוך;1374972:ה- 6 היא מצלמת קרופ?
למה הכוונה בהגדרה "איכות התמונה"?
את ה700 הם הוציאו מהשוקנכתב ע"י GolanArt;1375030:אני לא מצליח כ"כ להבין למה ניקון דוחפת דגמים חדשים בין דגמים ישנים..
מה החידוש הגדול של המצלמה הזו?...
נכתב ע"י הגלים;1374944:דור שני של סדרת ה7D.
נכון להיום זה מצלמות הקרופ הטובה בשוק.
מבחינת מחיר היא עומדת בערך מול ה6.
מבחינת יכולות ה6 עדיפה באיכות התמונה (ככל הנראה- עוד לא ראינו דוגמאות של המצלמה הזו). ה7DII עדיפה בכל השאר.
אני מאמין שבחודשים הקרובים היא תכנס לי לתיק צילום כמצלמה שניה ל5D מארק 3.
נכתב ע"י הגלים;1375675:אפשר בפורום לפרט מה היתרונות ומה החסרונות של כל מצלמה.
להגיע לשורה אחרונה מה יותר משתלם לצלם X- זה לא תשובה של כן ולא ולא מה שנכון לי או לציבי (שאלו 2 תשובות שונות) יתאים גם לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים