קנטים לארונות ומגירות

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובותיכם,
מקובל לשים קנטים בצבע שונה מצבע הארונות?
כלומר, זה נראה יפה?
מישהו המליץ לנו ואני מתלבטת.

המליץ לנו לשים קנטים אפור - אלומיניום מבריק (של פורמקס) לארונות לבן (לא שלג) מבריק.

• הוסף לסימניות
בעיקרון יכול להראות מאד יפה.
קנט אלומיניום על חזית לבנה, לטעמי סגנון קצת מיושן.

• הוסף לסימניות
הולך מאוד קנט בצבע שונה
השילוב תלוי בטעם בלבד...

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי תמונות לראות איך נראה?
כל המטבחים שראיתי הקנטים תאמו לארונות.

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי תמונות לראות איך נראה?
כל המטבחים שראיתי הקנטים תאמו לארונות.
לי אישית אין תמונות.
אבל תנסי לדמיין איך נראה מטבח שילוב פנינה עם שיש בגווני אפור והקנטים של הפנינה הם בצבע של השיש....
די מעניין ומוסיף הרבה. (כמובן שלא מומלץ לפתוח עוד צבע שלישי בשטח...:rolleyes:).

• הוסף לסימניות
ואם הידיות האינטגרליות גם בצבע ניקל, זה לא יותר מידי?

• הוסף לסימניות
קודם כל אתה צריך להבין שהקנטים נותנים מסגרת לכל המגירה מכל הצדדים.
כל מגירה תראה לבנה עם מסגרת דקה אפורה.
אם המטבח מסגנון מודרני אז המטרה היא כמה שיותר נקי וחלק.
וידיות ניקל כבר מספיק מכבידות. הן נותנות פס אפור לראש המגירה.
אם זה מטבח מסגנון אחר, אפשרי לשלב.

אני עשיתי ככה בארון בחדר ילדים, כי רציתי לתת עוד צבע.

• הוסף לסימניות
ואם הידיות האינטגרליות גם בצבע ניקל, זה לא יותר מידי?

לטעמי יותר מידי, קחי בחשבון שיש עוד נוכחות וצבע בחלל של חיפויים,תאורה,מכשירי חשמל,ברזים.
אני עשיתי ככה בארון בחדר ילדים, כי רציתי לתת עוד צבע.

גם אני בארון בחדר ילדים שילבתי קנט דמוי עץ עם פורמיקה לבנה ויצא מושלם
במטבח לא ממליצה

• הוסף לסימניות
שלום,
מקפיצה את האשכול.
צריכה עזרה דחופה-
חברה הציעה לי לעשות בארונות העליונים במטבח קנט עץ עם פורמייקה לבנה בשביל לתת עוד טון של צבע למטבח.
לא ראיתי כמעט תמונות שיכולות לכוון אותי.
אשמח מאד אם מישהו עשה כזה דבר במטבח, או מעצבת שתוכל לאמר האם ממליצים על כזה דבר והאם זה מוסיף יופי או שזה רק מכביד.

תודה רבה, אשמח מאד לעזרתכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

במסגרת השיפוצון מתוכנן ארון ספרים לסלון בעז"ה
אני בשלב בחירת החומרים ונתקעת בכמה נקודות
מצרפת את השרטוט של הארון, הוא כבר אחרי הרבה חשיבה, לא מאמינה שנשנה פה משהו, אבל שיהיה בסיס להבנה
1767053837294.png
בסיס הארון הינו פורמייקה
הדלתות האטומות + המגירות - צבע בתנור בהיר בגוון הפורמייקה בדיוק, או שבסופו של דבר נבצע אותם בפורמייקה גם כן
הבעיה שלי היא איך לבצע את המסגרות לזכוכית, להשראה לקחתי למשל את התמונה הזו מפרוג:
20230326_111554.jpg
אני מנסה להבין מהו הצבע הכהה פה? צבע בתנור כ"כ כהה וכ"כ מבריק? הנגר טוען שלא מכיר כזה צבע? פורמייקה? זה לא נראה לי, פורניר אולי? גם לא רואים פה את החיבורים של הקנטים
מישהו יודע לומר לי?

שאלה שניה
אני רוצה לסייד את הסלון בצבע זהה לפורמייקה הבסיסית
רואה פה בפרוג המלצות על 409T של פורמקס ביחד עם 1549 לקיר
אבל אני יותר מתחברת לצבעים בהירים יותר, 1548, 1541...
יש פורמייקות בגוון דומה לאחד מהם? מישהו מכיר?

שאלה שלישית ששאלתי כבר בנושא הקודם שפתחתי פה, אבל לא קיבלתי תשובה
האם מקובל היום לצבוע את התקרה אותו דבר כמו הקיר? זה מתקבל יפה? או סתם ככה לשים גוון בתקרה?
אם כן - באיזה צבע?
הקבלן טוען שצבע בתקרה חובה שיהיה צבע ייעודי לתקרה דווקא ולא צבע קיר
אבל הבנתי שזה גם גוונים אחרים ומניפות אחרות, וגם הרבה יותר יקר
מה עושים?

תודה רבה רבה מראש על כל תגובה
הפורום הזה עוזר לי ממש
שמחה להצטרף להיות חלק ממנו
ב"ה הגענו לדירה שלנו
כלומר עומדים לעבור אליה בעוד חודש+
הדירה כרגע לא נעימה למגורים
ורציתי להתייעץ לגבי כמה נושאים
מצרפת תמונות של הדירה כרגע

1. חיפוי רצפה פרקט, יש למישהי המלצה למקום איכותי? אין לי תקציב כרגע להחליף בכל הבית ריצוף
דבר נוסף באותו ענין, מה עושים עם הפאנלים? להוריד ולהצמיד סרגל קרניז?
2. יש לי כבר קרניז נחמד בכל הבית, כולל הסלון, הומלץ לנו על לדים בתוך הקרניז וכן ריבוע לדים בתקרה-ללא גבס+נברשת
חשבתי על טפטים בקירות, בעצם קיר כח אחד ושאר הקירות צבועים בשמנת
אבל, אני נורא אוהבת ירוק, והצבעים כרגע הם שמנת וונגה בריהוט, הווילון גם יהיה שמנת, מומלץ יותר שמנת?
3. תאורה, התאורה במסדרון ובשירותים, מזכירה תאורת אינקוויזיציה או מרתפי שב"כ... ממש עשה לי רע, חשבתי על לדים נחמדים, מה מומלץ?
מישהו המליץ לי במסדרון לשים שוב, לדים בתוך הקרניזים, ועוד כמה מנורות מעוצבות מהקיר, חשבתי גם לחפות את קירות המסדרון בטפטים שמנת
4. כיור לנטילת ידיים במסדרון, א' הארון שבור והקרמיקה מחרידה, חשבתי שארון אני אקנה באיקאה+כיור, מה אומרים? ולגבי הקרמיקות, יש חיפוי יפה לקרמיקות מהסוג הזה?
5. אותו דבר באמבטיה ובשירותים-צריכה חיפויים יפים גם לשם
6. יחידת הורים, מחפשת ארון איפור\תרופות יפה עם מראה וכן לארון מתחת לכיור-שוב, ללכת על איקאה?
ומה לגבי חיפוי רצפה באמבטיות ובשירותים? מומלץ? (בכ"א מקומות לחים יותר)
7. הדלתות בכל הבית-מעץ, כרגע בצבע שמנת, הדלתות מיושנות, אבל אין לנו תקציב להחליף אותן, באיזה צבע מומלץ לצבוע אותן שתהיינה בגוון יותר טרנדי? חום בהיר? כהה?
תודה!
DSC_7370.jpgDSC_7386.jpgDSC_7376.jpgDSC_7383.jpgDSC_7382.jpg

תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה