דרוש מידע קניון העודפים חוצות המפרץ

• הוסף לסימניות
ממליצה?
אני צריכה יותר בגדי ילדים ונשים,
זה באמת קרוב לתחנת הרכבת?

• הוסף לסימניות
ממליצה!
יש שם הרבה חנויות במחירים שווים.
וכן זה קרוב לתחנת רכבת.

• הוסף לסימניות
לא.
אבל יש המון עודפים.
ומאמינה שיש שם עכשיו מבצעים בגלל חנוכה וסוף שנה לועזית.

• הוסף לסימניות
האמת שאני לא נכנסתי שם לחנויות של ילדים.
אבל יש שם פוקס עודפים ממש שווה (קניתי שם 2 חולצות לאחיינית שלי ב-20 שקל).

יש שם עוד חנות זולה שמזכירה את אורבניקה. יש בה המון דברים יפים וזולים (לא זוכרת מה השם שלה).

• הוסף לסימניות
נו... נו.... לא הייתי משתגעת לנסוע עד שם במיוחד מקווה שלא תתאכזבי

• הוסף לסימניות
יש מישהי שידעת אם יש עוד חנויות עודפים של ילדים?

• הוסף לסימניות
ממה שזכור לי יש חנות ענקית של קסטרו עודפים, גולף נשים וקידס, מנגו כולל ילדים, צ'ילדרן פלייס, פוקס, שילב, והרבה חנויות לנשים.
לגבי אם שווה או לא- ענין של תקופות, לפעמים אפשר למצוא שם הרבה ולפעמים לא מספיק משתלם

• הוסף לסימניות
סליחיה שאני משגעת אותך,
אני פשוט רוצה להגיע מחר ואני גרה מרחק של שעה פלוס,
באתר כתוב רק ארבע חנויות עודפים,
איך זה יכול להיות? הוסיפו בזמן האחרון עוד חנויות?
התקופה הזאת מה נראה לך מוצלחת?

• הוסף לסימניות
לא הייתי שם מלפני החגים, אבל לדעתי רב החנויות שרשומות באתר הם עודפים.
אם את מגיעה שימי לב שלקסטרו יש 2 חנויות לילדים. אחת היא חנות זמנית ענקית.

• הוסף לסימניות
תקשיבי
פתחו שם חנות פופ אפ חדשה של קסטרו ילדים
הייתי בה לא מזמן
כללל הפריטים 10-60 שקל!!
דברים חתיכיםם, ממש שווה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה