דרוש מידע קניון מומלץ באזור המרכז\שרון

• הוסף לסימניות
אני גם מאד ממליצה על רחובות..

• הוסף לסימניות
איך בראשון לציון?
מישהי היתה?

• הוסף לסימניות
ממליצה גם על בילו סנטר ליד רחובות
קניון פתוח ענק עם הרבה חנויות עודפים גדולות מאד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קניון גנדי (TLV) בתל אביב.
גדול ומדהים.

• הוסף לסימניות
מי מכירה את הקניון עיר ימים בנתניה?
כזה קניון אני רוצה אבל עם כל החנויות שאין שם...:cool::p
מכירה מעולה ההורים שלי גרים שנייה משם... באמת רוב החנויות שם זה מעצבים אבל יש שם זארה פוקס קסטרו צ'ילדרן פלייס קיווי...

• הוסף לסימניות
מי מכירה את הקניון עיר ימים בנתניה?
כזה קניון אני רוצה אבל עם כל החנויות שאין שם...:cool::p
ליד הבית שלי.... (:
מה יש שם? הרבה!!

הנה מה שאני זוכרת בתחום ההלבשה וההנעלה:
בגדי ילדים-
קיווי, צ'ילדרן פלייס, שילב, keds, solog.

מותגים-
קסטרו, רנואר, קרייזי ליין, גולברי, לורד קיטש, מנגו ועוד....

הנעלה:
קליגולה, to go, אלדו ועוד...

יש גם קניון השרון, שזה באיזור התחנה המרכזית (למי שלא מכיר את העיר...)
קניון יותר קטן, אך עם חנויות נוספות שאין בעיר ימים.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה את הקניון הגדול בראשון לציון, מדברת בעיקר על זארה שם האם שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה