קניית מסרטה

• פותח הנושא maty
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
550HDR-XR
7.5VE
מה רף המחירים הריאלי?
איכות?
מומלצת?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא מכיר, לא יודע? אין המלצות?

• הוסף לסימניות
מנותבת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;560812:
550HDR-XR
7.5VE
מה רף המחירים הריאלי?
איכות?
מומלצת?

למצלמה ביתית אני ממליץ על זאת:
Sony HDR-CX150E
שוקלת חצי ממה שציינת למעלה, זום אופטי X25 (לעומת 10X בזאת שציינת)
המחיר בסביבות 2300 ש''ח (לעומת כ 5000 בזאת שציינת)
ואין בה דיסק קשיח ככה שפחות חלקים נעים וזזים במצלמה ופחות תקלות טכניות
יש לה זכרון פנימי ואפשר להוסיף לה כרטיסי זכרון

גילוי נאות --חשוב לציין שיש לי אותה אבל עדיין לא הספקתי ללמוד אותה
אבל היא מאוד נוחה לתפעול ביד אחד :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;561859:
למצלמה ביתית אני ממליץ על זאת:
Sony HDR-CX150E
שוקלת חצי ממה שציינת למעלה, זום אופטי X25 (לעומת 10X בזאת שציינת)
המחיר בסביבות 2300 ש''ח (לעומת כ 5000 בזאת שציינת)
ואין בה דיסק קשיח ככה שפחות חלקים נעים וזזים במצלמה ופחות תקלות טכניות
יש לה זכרון פנימי ואפשר להוסיף לה כרטיסי זכרון
:)
גילוי נאות: לי יש את הדגם שהצעת HDRXR 550VE
ההבדל הבסיסי הוא קודם כל, בגודל החיישן: החיישן במצלמה שלי גדול הרבה יותר והוא : 1/2.7, לעומת החיישן שמוטי הציע שגודלו 1/4
מלבד זאת פורמט ההקלטה במצלמה שלי הוא: AVCHD לעומת פורמט ההקלטה במצלמה שמוטי הציע שהוא HDV. שהוא פורמט לא מומלץ בכלל.
דווקא אני אהבתי במצלמה שלי את המשקל והגודל, כאשר המצלמה קלה מידי או קטנה מידי, קשה מאד לשלוט בה, שלא תהיינה רעידות.
המצלמה שלי היא בעלת פוקוס ידני ששימושי מאד אם את יודעת לנצל אותו כראוי.
מלבד זאת שיש לה דיסק קשיח ענק של 240 ג'יגה, אני צילמתי בה כבר שעות, והיא לא בכיוון של להתמלא.
היא עולה בערך בסביבות ה 6,000- 5,000 תלוי בחנות.
הכל תלוי בתקציב שלך
המון הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה