דווקא הוא ביקש לא מתכוונן כי זה הופך לשולחן...רק של ינאי
300-400 שח תלוי איפה קונים
מומלץ מאוד
עמיד לאורך שנים
נוח
מתכוונן
(אין לי אחוזים)...
כדאי מאוד שיבדוק התאמה לגובה שלו, או לגובה שהורגל בישיבה אן בכוילל, זה משמעותי אם רוצים שיהנה ללמוד בזה.דווקא הוא ביקש לא מתכוונן כי זה הופך לשולחן...
רוצה רגליים מתכת ולוח עץ ללא מסגרת מתכת.
וואו עולם שלם של סטנדרים אחי מצא בנגריית סיני סטנדר ישיבתי ב180 ש"ח. מקווה לקנות כבר מחר. תודה!אפשר לנסות באתר סטנדר סנטר
הוא מירושלים ועושה משלוחים לכל הארץ
שירות מעולה ומחירים מצוינים.
(אין לי מניות שם, הזמנו בעבר ומרוצים מאוד עד היום)
אודותינו – מרכז הסטנדר
stender.center
אני קניתי ברהיטי הקריה בקרית ספר (סטנדר של ינאי ), המחירים יותר זולים ,אפשר לנסות באתר סטנדר סנטר
הוא מירושלים ועושה משלוחים לכל הארץ
שירות מעולה ומחירים מצוינים.
(אין לי מניות שם, הזמנו בעבר ומרוצים מאוד עד היום)
אודותינו – מרכז הסטנדר
stender.center
מה זה הנגריה הזאת?אחי מצא בנגריית סיני סטנדר ישיבתי ב180 ש"ח.
זה מתכוונן או רגיל?בכניסה לב"ב מבכיוון קוקה קולה.
זה עלה טיפה יותר אם הרגליים צבועות בתנור (שלא יתקלף) נראה לי 200
הכי סטנדרטי והכי נח למי שהתרגל בישיבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים