דרוש מידע קניית פאה בבני ברק

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מממש!
אני רוצה לשמוע מידע על פאניות מעולות++ בבני ברק שבונות/מוכרות פאות טובות, משיער טוב ויפות!
כל מידע יעזור לי מאד!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בלי לייס
ולכן אני רוצה אחת באמת מומחית שיראה טוב
מירי כהן.
לא עושה לייסים. אינספור המלצות ומחירים שפויים! משתמשת בשיער איכותי ולא מערבת עם שיער זול כמו מרבית הפאניות.
לא בטוח תקבל אותך כי עמוסה מעל הראש, תנסי.
0527695232

• הוסף לסימניות
בלי לייס
ולכן אני רוצה אחת באמת מומחית שיראה טוב
מירי כהן.
לא עושה לייסים. אינספור המלצות ומחירים שפויים! משתמשת בשיער איכותי ולא מערבת עם שיער זול כמו מרבית הפאניות.
לא בטוח תקבל אותך כי עמוסה מעל הראש, תנסי.
0527695232
שכחתי לציין שמומחית בסקין שטוח והפאה נראית מהממת וטבעית.

• הוסף לסימניות
לאה גייר - פאות איכתיות מאד, מספר 1
לא יודעת לומר לך מבחינת מחיר אם היא זולה

• הוסף לסימניות
רק לאה גייר!!! איכות, שירות, שיער מושלם!
מחירים טובים.
אני מאד מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה מממש!
אני רוצה לשמוע מידע על פאניות מעולות++ בבני ברק שבונות/מוכרות פאות טובות, משיער טוב ויפות!
כל מידע יעזור לי מאד!!
תודה רבה!
יוכי דינסטפרטיג - מקצועית עם פאות מאלפות!
ובאמת שיער מהמם רך וטבעי.
ממליצה ממש מניסיון של כמה סביבי שעשו אצלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה