כללי קניית פונטים בפעם הראשונה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות בפעם הראשונה פונטים,
השאלה שלי היא איך עושים זאת?
מאיזה חברה?
ואיך אני ידע איזה לבחור?

• הוסף לסימניות
פונטים למה?
עימוד/פרסום
קודש/חול

בגדול יש את פונטייפ ופונטביט.

• הוסף לסימניות
א. יש כעת קבוצת רכישה בפונטביט, שבמונחים של פונטביט, זה מבצע לא רע בכלל.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=211824&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%91%D7%99%D7%98

המבצע של פונטביט מסתיים מחר .

בפונטייפ יש מחירון קבוע, שב-98% ממהמקרים הם הכי זולים בשוק, ובו אתה יוכל לבחור בדיוק את כמות המשקלים שתרצה בכל עת ולפי הסכום שתוכל לתקצב לעצמך, בפונטייפ כל הפונטים מסופקים בברירת המחדל כאופן טייפ תומך ניקוד מדוייק.

מאיזה חברה???? או בפונביט או בפונטייפ שניהם חברות עם תרבות שירות וגופנים טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1637051:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=211824&highlight=%D7%A4%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%91%D7%99%D7%98

בפונטייפ יש מחירון קבוע, שב-98% ממהמקרים הם הכי זולים בשוק, ובו אתה יוכל לבחור בדיוק את כמות המשקלים שתרצה בכל עת ולפי הסכום שתוכל לתקצב לעצמך, בפונטייפ כל הפונטים מסופקים בברירת המחדל כאופן טייפ תומך ניקוד מדוייק.

ר' אליהו כתב את זה?
או שמישהו התחבר למחשב שלו......
????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אולם;1637078:
ר' אליהו כתב את זה?
או שמישהו התחבר למחשב שלו......
????

אל תאמין, אבל זה ר' אליהו!

ולמה נפסקה הלכה כבית הלל, לפי שהיו מקדימים דברי ב"ש לדבריהם, וכו'.

• הוסף לסימניות
אשמח לעזור

הנייד שלי 0548442083 אני חושב שעדיף לדבר על זה בנייד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;1637051:

חזק!

ממליצה על פונטייפ מאד!
אני אישית משתמשת לעימודי קודש ומאד מרוצה מהמבחר והשרות!

• הוסף לסימניות
מאד משנה מה התחום העיקרי של העבודה,
לספרי קודש, יש לפונטייפ פונטים בסיסיים המקובלים בספרי קודש, כמו: פרנקריהל, וילנא, פנינה, וכן יש להם מגוון של פונטים יפים לעימוד ספרי קודש.
לפרסום ועימוד כללי - לפונטביט יש מגוון גדול מאד של פונטים יפים ומגוונים,
לי יש חבילה בפונטייפ וגם בפונטביט, ואני זקוקה לשניהם והם משלימים זה את זה.

• הוסף לסימניות
גם אני חדשה בתחום ומתכוננת לרכוש חבילה, אשמח לקבל הסברים על שתי החברות.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לכתוב בחיפוש פונטייפ ופונטביט, יש אשכולות רבים על הנושא.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הפונטים של פונטביט ושל פונטייפ מעולים.
דווקא בגלל שזו רכישה ראשונה אני מציעה לא לקנות חבילה אחת גדולה בבת אחת, כי בדרך כלל בשלב הזה לא יודעים בדיוק מה צריך, אלא לבצע רכישה בפונטייפ לפי השיטה החדשה (והמעולה). כך גם אין הוצאה אחת גדולה ואפשר לקנות את הפונטים לפי הפרוייקט, וגם מקבלים מיומנות לגבי סוגי הפונטים הנדרשים לעבודה הספציפית של המעצב הספציפי.
הרבה הצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה