דרוש מידע קניית צעצועים ב"עלי אקספרס"

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מעוניין להתחיל מבצע בכיתה, עם הרבה תגמולים קטנים. חשבתי להוזיל לעצמי עלויות ולקנות ב"עלי אקספרס".
א. חיפשתי ולא מצאתי "צ'אצ'קס", כלומר צעצועונים כמו סרגל מתגלגל, פנסון פצפון, פשוט לא הגעתי לזה. אז מה מחפשים כדי למצוא?
ב. האם מישהו התנסה בזה? האם דעת מישהו כאן היא בכלל לקנות בארץ? ואם כן, היכן?
ג. האם שווה לקנות לכל הת"ת דרף עלי, או דרך איפה כן?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מעוניין להתחיל מבצע בכיתה, עם הרבה תגמולים קטנים. חשבתי להוזיל לעצמי עלויות ולקנות ב"עלי אקספרס".
א. חיפשתי ולא מצאתי "צ'אצ'קס", כלומר צעצועונים כמו סרגל מתגלגל, פנסון פצפון, פשוט לא הגעתי לזה. אז מה מחפשים כדי למצוא?
תודה מראש
אתה יכול לקנות באלי (בטוח שיש שם שטויות, רק צריך לחפור שם)
אבל מה שבטוח שזה יגיע חודשיים אחרי שהמבצע יגמר, אם זה בכלל יגיע
יש לי נסיון בדברים האלו

• הוסף לסימניות
לדעתי יותר זול לקנות במחסני אבות ובנים
חשבתי על זה. אבל החוויה שלי משם היא שאתה נכנס ו"חייב" לצאת עם מה שיש, כי הרי לא תיסע שוב לירושלים. מה שקרה שחבר שלי קנה פרסים כגון זרוע לגירוד הגב. לי זה היה ממש שימושי, לעומת זאת הילדים אפילו לא הביטו לעבר זה.
וגם שוקה שקל טוב
לגשת לשם או באינטרנט?

• הוסף לסימניות
אם מדובר בכמות של בודדים - עדיף אלי אקספרס
בכמות של 1000 ₪ ומעלה כדאי להזמין מאלי באבא
יש עלות רצינית של מכס ומשלוח, אבל שווה מאד מאד בכמות גדולה
אני הזמנתי שם כמה דברים והייתי מאד מרוצה מהשירות ומהמהירות (תוך שבוע הגיע עד הבית)

• הוסף לסימניות
אם מדובר בכמות של בודדים - עדיף אלי אקספרס
בכמות של 1000 ₪ ומעלה כדאי להזמין מאלי באבא
יש עלות רצינית של מכס ומשלוח, אבל שווה מאד מאד בכמות גדולה
אני הזמנתי שם כמה דברים והייתי מאד מרוצה מהשירות ומהמהירות (תוך שבוע הגיע עד הבית)
איך שחררת מהמכס איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
תודה מראש
נראה שזה מה שחיפשת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
היתה איזושהי חנות לפרסונים באזור רב שפע בירושלים, היו שם דברים מוצלחים למדי.
יש למישהו מושג אם החנות עדיין פעילה ופרטי התקשרות והגעה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה