התייעצות קניית רכב דייהטסו 2007

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות רכב קטן וחסכוני, אבל אמין ואיכותי, במחיר נמוך מ10 אלף שקל
ממה שאני רואה, הדגם הנפוץ במחיר הזה, ולכאורה איכותי, זה דייהטסו סיריון
יש לי כרגע הצעה לדייהטסו סיריון, 2007, שעשה כ120000 ק"מ [10 אלף]
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון והידע אם זה מומלץ, או כל רעיון אחר יתקבל בברכה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת לקנות רכב קטן וחסכוני, אבל אמין ואיכותי, במחיר נמוך מ10 אלף שקל
ממה שאני רואה, הדגם הנפוץ במחיר הזה, ולכאורה איכותי, זה דייהטסו סיריון
יש לי כרגע הצעה לדייהטסו סיריון, 2007, שעשה כ120000 ק"מ [10 אלף]
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון והידע אם זה מומלץ, או כל רעיון אחר יתקבל בברכה
תודה רבה
יש מידע למישהו?

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק מקור, האם זה היה אצל השכרה או שזה סוכן, כי הקילומטרז' נמוך מאד יחסית לשנה - שזה לא רכב שמישהו שחק בקילומטרים

• הוסף לסימניות
חפש מיצובישי לנסר 2008. רכב מאד אמין! והמחיר שלו זול עולה פחות מ10. כמובן לחפש רכב באיזור ה170 160 אלף קמ"ש ולא מעל 200. לא נראה לי קיים 120 קמ"ש.
לנו היה לנסר עם 0 תקלות. מאד ממליצים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה