דרוש מידע קניית שייקר נינג'ה

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות שייקר נינג'ה
אני מתלבטת בין 2 דגמים שההבדל במחירים הוא של 50 שקל..
אשמח לשמוע מה ההבדל בין הדגמים הבאים, המלצות/דיס:
BN503
1727609109875.jpeg

CB103
1727609139643.jpeg

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תבדקי לפי הוואט, מינימום 1000
ויש דגמים שהשייקר עובד רק כשלוחצים את הכוס, לא כ"כ נח.
יש דגמים שלוחצים על כפתור ושוכחים.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הדגם השני
לנו יש את הראשון
וממש מומלץ
טוחן קרח תוך דקה
לא צריך להחזיק תוך כדי

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות שייקר נינג'ה
אני מתלבטת בין 2 דגמים שההבדל במחירים הוא של 50 שקל..
אשמח לשמוע מה ההבדל בין הדגמים הבאים, המלצות/דיס:
BN503
צפה בקובץ המצורף 1786622
CB103
צפה בקובץ המצורף 1786624
תודה רבה!
יש לנו את השני, מעולה ומומלץ ברמות!
נהנים ממנו בשימוש יומיומי.

• הוסף לסימניות
תשימי לב לגודל של הכוסות, אם את רוצה להכין שייק בכמות גדולה יכול להיות ששווה לך לקנות דגם שיש בו גם כוס בלנדר ענקית

• הוסף לסימניות
לנו יש את הראשון הוא מעולה ממש!
לא צריך ללחוץ עליו והוא משמש להמון דברים חוץ מקרח...
ממליצה בחום...

• הוסף לסימניות
גם לנו יש את הראשון והוא מעולה!
טוחן גם פירות קפואים לגמרי
לוחצים על המכשיר ולא צריך להיות לידו הוא טוחן לבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה