דרוש מידע קניתי בגדי בנות בחנות ידועה. הבגדים התכווצו והחנות לא לוקחת אחריות

• הוסף לסימניות
לכן אני הכי אוהבת לקנות בחנויות בקניון..
על כל בעיה הכי קטנה הם מזכים בכל סכום המוצר ...
ממש לא!
קניתי בחנות בקניון חצאית מנומרת ב 250 ש"ח- כיבסתי על קר בתוכנית צמר, וכל ההדפס ירד, החצאית הפכה לשחורה.
חזרתי... לקחו לבדיקה... אחרי חודשיים הודיעו לי שאף אחד לא התלונן...

• הוסף לסימניות
התורה חסה על ממונם של ישראל!!!
מי כמונו יודע כמה יקר להלביש יפה את כולם
ולא מספיק שהתרוצצנו עד שמצאנו/מדדנו/היה צנוע מספיק/מכובד מספיק
שגם אנחנו צריכות לעבור סבל של בעיות בבגד?
ועוד לרוץ חזרה לחנות הלעיתים מרוחקת?
גם לי היה סיפור לא נעים עם חצאית.
בעלי חנויות קחו לתשומת לבכם!!!
אנשים יקנו(כבר קונים) בעליאקספרס ולא יבואו אליכם!!!
שווה להם זול גם אם זה פחות איכותי, העיקר לא לשלם יקר ולהיתקע.
ואגב כל זה מדובר בלקוחות ישרים שלא ניסו לעבוד על המוכרת "לא כיבסתי" "לא נלבש" וכו.

• הוסף לסימניות
אנשים יקנו(כבר קונים) בעליאקספרס ולא יבואו אליכם!!!
שווה להם זול גם אם זה פחות איכותי, העיקר לא לשלם יקר ולהיתקע.
מסתייגת מאד, יש גם דברים איכותיים מאד באליאקספרס.

• הוסף לסימניות
דווקא בzara קניתי שמלה לילדה
השמלה התכווצה באורך - ונהיתה בלתי לבישה אחרי כביסה אחת בלי מיבש
שלחו אותה לחברה ולא זיכו אותי בטענה שנעשה שימוש לא תקין
120 שקל לשימוש יחיד!
זה אחרי שהמוכרת אמרה לי שאני לא היחידה שחזרה
אין על זארה בשירות!!!
לא פעם זיכו אותי, החליפו וכו' מה שביקשתי...
אגב אתמול ראיתי איך זיכו משהי ברגע על בגד שירד צבע מהכפתורים.
כנ"ל מעדיפה לקנות רק בקניונים - שרות מעולה!

• הוסף לסימניות
1. "את הראשונה שמתלוננת" זה משפט שהמוכרות מחויבות להגיד ללקוח. (כך אמרה לי עובדת ברשת ידועה)
2. לפעמים למרות שהלקוחה טוענת שכובס רק במים קרים וכו' התוית הפנימית המחוקה של הבגד מעידה אחרת...
3. זארה ראיתי שתלוי בסניפים, יש מקומות שמזכים ישר, ויש כאלו ששולחים לבדיקה.

• הוסף לסימניות
היום זה לא כך, כי החמירו בחוק את האופציה והאפשרות לתביעה ייצוגית, עלות הגשת תביעה כזו היא כ50 אל"ש כך שהם יודעים שלא תגישי על בגד ב120 ש"ח / 400 ש"ח
מאיפה לקחת את זה???

לפי אתר בימ"ש תביעה ייצוגית זה 8000 ש"ח אגרה...

חבל לתת מידע שגוי

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאנחנו לקוחות ששבויים ברשת(תרתי משמע) של כמה חנויות.
והם עושים כטוב בעיניהם, הרי ממילא אין לנו איפה לקנות בגד מספיק חגיגי, צנוע ומתאים.
אני העלתי פה ספור על רשת ידועה (אולי זו המדוברת כאן) שהבגד פשוט השתפשף והוריד צבע בכמה חולצות ולא רק אצלי. אולי לא תתפלאו לשמוע אבל גם הבגדים שלקחתי במקום השמלות שהחזרתי ( ושהוספתי עליהם כמובן עוד כסף...) הורידו צבע לאחר כביסה ראשונה בדיוק לפי ההוראות.
עצוב.

• הוסף לסימניות
הלוואי והיינו יוצאות לסוג של "מחאת קוטג' "
אם מישהו ייזום את זה, אני הראשונה להצטרף ..

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבת שלי שמלת תחרה מחנות מוכרת וידועה בשנה שעברה. אחרי כביסה אחת [מים קרים ללא סחיטה, תודה ששאלתן] היא התכווצה בטירוף. התחתית הציצה מהשמלה. להערכתי התכווצה בערך ב 10 ס"מ.
צריכים לשאול רב אבל נראה לי שמצוה לפרסם את שם החנות וכן עוד כמה חנויות שתוארו כאן

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן על התגובות האוהדות.
שלחתי אתמול מייל לזו שמתכתבת איתי מטעם החנות (אין לי מושג אפילו מי היא. בטלפונים של הרשת אין מענה. רק במייל.) וכתבתי לה שאם לא יזכו אותי, אפתח בתביעה.
בינתיים מחכה לתשובתה.
אעדכן בעז"ה.

• הוסף לסימניות
יש לציין לטובה את רשת קידי שיק, שבשנה שעברה החזרתי להם שמלה שהתכווצה, והמוכרת מיד אמרה שהבגד התכווץ במידה וחצי והביאה לי מיד זיכוי.
גם אני חזרתי אליהם עם אוברול שההדפס שעליו התקלף (אחרי כמה חודשים מהקניה כי כל פעם הוא התקלף קצת..)
ומיד זיכו אותי בבגד חדש.

• הוסף לסימניות
גם אני חזרתי אליהם עם אוברול שההדפס שעליו התקלף (אחרי כמה חודשים מהקניה כי כל פעם הוא התקלף קצת..)
ומיד זיכו אותי בבגד חדש.
בקידישיק בד"כ ממש טובים עם זיכויים
גם לי נתנו פעם זיכוי על הדפס שדהה בכביסה.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה סיפור דומה, אך הסוף היה טוב יותר (מקווה שגם אצלך עוד יהיה סוף טוב)

קניתי בגד לעצמי, ואחרי שימוש חד פעמי, וכביסה לפי ההוראות, הוא דהה לחלוטין,

פניתי בשאלה לבית-דין לענייני ממונות, והם אמרו לי שזה נחשב מקח טעות והחנות חייבת להחזיר לי את הסכום במלואו,

כשחזרתי לחנות, אמרה לי בעלת החנות שזה ממש לא דהוי ובלה בלה... וכמובן היא תבדוק ותחזיר תשובה,

אחרי חודש, אמרה לי שהיא לא מבינה על מה אני מדברת, וזה כמובן לא דהוי בכלל (שתבינו, שמבגד שחור הוא הפך להיות לבן אפרפר) ואם אני רוצה אני יכולה שוב לבוא לחנות ולהתחיל את הדיון מחדש,

כמובן שלי נמאס מהעסק הזה, ואם בזארה הייתי מאיימת בתביעה, פה (היות והרשת היא כמובן רשת חרדית) אמרתי לה שרק תדע, שהיא לא נקיה כלפי שמיא היות ושאלתי רב ולפי ההלכה היא צריכה להחזיר לי את הסכום, ואני ממש מקפידה עליה.... תוך דקה היא אמרה שמחכה לי זיכוי בחנות....

• הוסף לסימניות
תודה.
מקוה לסוף טוב.
בינתיים אין כל תגובה למייל ששלחתי אתמול, שאני אפתח בתביעה.

• הוסף לסימניות
לפני פסח פתחתי אשכול על קידישיק שלא זיכו אותי על 3 שמלות שהתכווצו המון!
15 - 10 סנטימטר לפחות!!
לא נחנו.. המשכנו לבקש

להלן התגובות שהיו בין הטלפונים והשתנו בין מוכרת למוכרת ובין מנהלת ומנהלת..

- אמרו שאני הראשונה שאני מתלוננת - למרות שסיפרתי להם שאני מכירה עוד מישהו..
- אמרו לי שלא כיבסתי נכון (כביסה עדינה , קר - בדיוק כמו ההוראות)
- אמרו לי שזה סוג שמלה שחייב לגהץ אותה עם מגהץ אדים חזק ( לא עזר.. הביטנה עדיין הציצה )
- אמרו שלקחו את הבגד למעבדה וראו שאין בעיה בבגד.. כנראה עשיתי משהו לא טוב

היה המון טלפונים איתם (בעלי לקח את זה על עצמו.. אני כבר התייאשתי)
עד שחזרו אלי.... לפני שבועיים (לפני שבועות) שאני יכולה ללכת ולקנות משהו אחר
היהי באמת פדיחה בבגד הזה, והם מזכים!
אז הצלחתי למצוא משהו לשבועות, ב"ה!

ו- הפלא ופלא!
בחנות יש סטנד של השמלות שקניתי!!
שאלתי אותם, למה? למה ממשיכים למכור..? הרי זה היה פדיחה בייצור של הבגד..(ככה המנהלת אמרה)
המוכרת משכה בכתפיה והרימה גבות.. בצורה של "מה אני יעשה, ככה אמרו לנו"...
ואמרה " לא כולם מחזירים..."

שיטת מצליח..
אז מי שקנה את הבגד הזה, רוצו תחזירו!! אל תתנו להם! לא להיות פריירים!!

• הוסף לסימניות
מענין, דווקא בקידי שיק השירות מצוין.
אולי זה תלוי סניף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה