- הוסף לסימניות
כן, חוץ מזה שנפל לי למים לפני כמה ימים..... וזהו...עדיין מרוצה?
כן, חוץ מזה שנפל לי למים לפני כמה ימים..... וזהו...עדיין מרוצה?
כןאפשר להתקין/לצרוב עליו הדרן?
כבר כתבתי שאפשר
אשמח אם תעלי לכאן את הקישור ממנו קניתלא
פשוט עשיתי חיפוש באליאקספס, וקניתי את אחד הדגמים
(f21s אם זה מאוד משנה לך)
ההחלפה עלתה לי 40-50 שח, לא זוכרת בדיוק
אצל מישהו מרב שפע שעושה את זה.
לא יודעת מה זה אומר להתקין הדרן,
אבל אני פשוט אמרתי לו מה אני רוצה שישים לי בתוכנה והוא שם...
יש הרבה שמתקינים לי עלה 70 שקל אצל אחד ברב שפע ירושליםלהתקין גרסה מפלאפון באלי עולה 150 ש"ח
עשיתי לפני שנה וחצילי אותו אחד עלה 50...
אין לי אותו,אשמח אם תעלי לכאן את הקישור ממנו קנית
תודה
זה הפלאפון שנהרס? עשינו לך עליו עין הרעאין לי אותו,
פשוט עשיתי חיפוש וקניתי
לא יותר מורכב מזה...
כמה זה יעלהאפשרי לצרוב גרסה כשרה/בהתאמה אישית בעברית כאן בארץ,
זה תומך סים כשר בחלק מהחברות,
אם אתה מעונין בצריבת גרסה תוכל ליצור איתי קשר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים