קנית מצלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;1647428:

מה?

קיבלת תשובות כלליות כמו השאלה הכללית ששאלת.

אם את רוצה תשובה קונקרטית, אז תכתבי יותר ברור מה את מחפשת

מחיר?
קומפקטי או חצי מקצועית?
מטרה: צילום מהיר לילדים, פנורמה, לטיולים, לארון..

קיבלת 2 הצעות טובות, תבחרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ks;1647441:
מה?

קיבלת תשובות כלליות כמו השאלה הכללית ששאלת.

אם את רוצה תשובה קונקרטית, אז תכתבי יותר ברור מה את מחפשת

מחיר?
קומפקטי או חצי מקצועית?
מטרה: צילום מהיר לילדים, פנורמה, לטיולים, לארון..

קיבלת 2 הצעות טובות, תבחרי.
כתבתי אני ממש לא בכיוון של מקצועית, אני רוצה קומפקטית!
המטרה בעיקר צילום ילדים אבל ממש חשוב לי האיכות, צלמת אנילא אבל גרפיקאית כן וקשה לי עם תמונות לא איכותיות,
מחיר- אני לא מתמצאת בכלל כמה אמור לעלות לי דבר כזה , מעדיפה כמה שיותר זול ולא לעבור את ה1000 ש"ח,
תודה על ההכוונה מקוה שיותר יעזרו לי כי יצאתי די מבולבלת,

• הוסף לסימניות
לפי מה שקראתי ברשת המצלמה SX230 HS נחשבת יקרה לקומפקטיות,
שווה להשקיע כיום במצלמה קומפקית כזה מחיר- קרוב ל1000 ש"ח או שלא שווה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה