דרוש מידע קנס באוטובוס של אגד

• הוסף לסימניות
לפי החוק כל אדם יכול לעכב מישהוא אחר ולהשתמש בכח סביר על פשע שהוא רואה עד שתגיע משטרה
זה בדיוק מה שהפקחים עושים
זה לא אומר שאסור לברוח מהם - ואת זה רוב האנשים לא יודעים...
נא להפסיק לראות איפה אפי...;););)
ולמרות שככה נאמר שם זה ממש לא נכון...
למיטב ידיעתי

• הוסף לסימניות
פנינו בבקשה באינטרנט לביטול הדו"ח (הרב קו לא היה תקין) ואחרי כמה שבועות קיבלנו ביטול
צריך קצת להתמסכן.............
יש לך אפשרות לשלוח לי את המכתב ששלחת להם כי אני שלחתי על משהו מוצדק הבן שלי עלה והיה באמצע ברכה (מיהר לתפילה...) ולא רצה להוציא את הרב קו באמצע הברכה
הענין ארך כדקה שתיים וכשהוציא את הרב קו לתקף האוטובוס הגיע לתחנה הבאה (תחנה מאוד קרובה ) ונתן לו קנס
אשמח לקבל ממך דוגמא למכתב שאדע איך להתמסכן כי ממש לא מתחשק לי לשלם קנס על לא עוול בכפי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לומר לשוטר שישלח את הדו"ח בדואר?

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה לראות אם הם ביטלו לי את הדו"ח או לא, כי שלחתי ערעור ואין לי מושג איפה לבדוק מה קורה אם זה

• הוסף לסימניות
יש לך אפשרות לשלוח לי את המכתב ששלחת להם כי אני שלחתי על משהו מוצדק הבן שלי עלה והיה באמצע ברכה (מיהר לתפילה...) ולא רצה להוציא את הרב קו באמצע הברכה
הענין ארך כדקה שתיים וכשהוציא את הרב קו לתקף האוטובוס הגיע לתחנה הבאה (תחנה מאוד קרובה ) ונתן לו קנס
אשמח לקבל ממך דוגמא למכתב שאדע איך להתמסכן כי ממש לא מתחשק לי לשלם קנס על לא עוול בכפי

לא צריך משהו מיוחד, העיקר להסביר שלא היתה כל כוונה להתחמק מתשלום, אם יש ראיה שהוא תיקף את הרב קו גם טוב (אולי במרכזי שירות), ולהסביר את הסיטואציה, להתבכיין על האטימות של הפקח ועל ההשפלה, ולהסביר שהסכום הוא גבוה עבורכם.

• הוסף לסימניות
מה עושים עם דוח על נסיעה עם חופשי חודשי ברב קו לא שלך (של אחד מבני הבית)
כמובן שאני שילמתי על החופשי - ונוסע עם זה כחצי שנה

הגשתי ערור ודחו בטענה שהתיקוף לא היה חוקי

• הוסף לסימניות
הבן שלי התיישב לפני ששילם. פקח שעלה נתן לו קנס ולא עזר שום הסבר שבכוונתו היתה לשלם.
מכיון שלא שילם את הקנס מיד, החוב הלך ותפח ולצערי, נאלצנו לשלם קנס + ריביות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

היה לי סיפור עם פקחית שבאמצע שאני יורד מהאוטובוס כשעל היד שלי ילד קטן היא ביקשה ממני רב קו נתתי לה בשמחה.
ואז אמרה לי "לא תיקפת" אמרתי לה ש100% תיקפתי ואפשר לשאול את אלו שהיו לידי באוטובוס וראו.
עליתי חזרה לאוטובוס וכמה אנשים אמרו לה שראו שתיקפתי. היא אמרה לנהג לסגור את הדלתות והוא המשיך בנסיעה.
תוך כדי אומר לה הפקח השני שבמכשיר התיקוף הראשון יש בעיה וזה מסונכרן על קו אחר
כך שהתברר שהבעיה היה במכשיר שנהיה תיקוף של קו אחר ולכן אמרה שלא תיקפתי.
ביקשתי ממנה להזדהות והיא לא הסכימה וברחה לסוף האוטובס!! (רק בשביל המחזה הזה, שלראשונה ראיתי פקחית בורחת ולא להיפך היה שווה הכל...)
תכלס ממש איך שירדתי מהאוטבוס הפקח השני אמר לה שהיא חייבת להזדהות ועדיין לא הראתה בצורה נורמלית את התג זיהוי שלה שהיה מכוסה. אחת הנוסעות צילמה אותה ושלחה לי את התמונה שלה.
שלחתי לאגד מכתב שהיא עשתה כמה עוולות.
א. שלא ירדה איתי. אפילו שזה היה התחנה שהייתי צריך לרדת
ב. שנתנה לנהג להמשיך לנסוע.
ג. שלא הזדהתה.
ד. שהתג זיהוי שלה היה מכוסה
ואני דורש גם לטפל בפקחית וגם פיצוי כספי.
הם בתגובה כתבו לי :
אנחנו מבקשים להודות לך על פנייתך. בזכות פניות כאלו אנחנו למדים כל פעם מחדש ומשתפרים ככל שניתן.
אגד ביצעה תחקיר בעקבות האירוע המתואר בפנייתך וערכה בירור עם המבקרת, במסגרתו עלו נקודות לשיפור בהתנהלותה.
עניינה של המבקרת טופל בהתאם לתקנון המשמעת של אגד, והממונים עליה ידאגו לתת לה את הכלים המתאימים לשיפור תפקודה.

ע"כ תגובתם
כלומר הם מכירים בכך שהיה כאן מעשה לא בסדר.
השאלה כמה ואיך הכי טוב לתבוע אותם
אשמח לשמוע מנסיון של אחרים.
תודה רבה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה