מידע שימושי קסדה לתחפושת אסטרונאוט

• הוסף לסימניות
לילד בן אחד עשרה
אם למישהו יש למכור או להשכיר
או מידע היכן אפשר לרכוש
(החליפה לבנה)

• הוסף לסימניות
יש כמעט בכל חנות שמוכרת אביזרי פורים.
לי יש קסדה ולא אכפת לי להשאיל לך אבל המצב שלה די משומש. הם משחקים איתה אצלי ביומיום.

• הוסף לסימניות
יש כמעט בכל חנות שמוכרת אביזרי פורים.
לי יש קסדה ולא אכפת לי להשאיל לך אבל המצב שלה די משומש. הם משחקים איתה אצלי ביומיום.
יש לך מושג כמה עולה?

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב למחירים. מעריכה שזה לפחות 40-50 ש"ח

• הוסף לסימניות
@leaha באיזה עיר?
בבני ברק יש בשופ שופ
עולה 50 או 60
קסדה לבנה של אסטרונאוט עם פלסטיק מקדימה שעולה ויורד
שלי בשימוש השנה אז לא יכולה להשכיר, אבל מדובר בקסדה ממש כמו של אופנוע,
תקני רק אם מדובר בילד שמאד אוהב קסדות וילבש אותה במשך היום,
אם לא- היא מסורבלת וקשה להיסחב איתה בידיים בפורים
החלון מקדימה גם רגיש ויש להרים ולהוריד בעדינות, זה פלסטיק קצת שביר

• הוסף לסימניות
תקני רק אם מדובר בילד שמאד אוהב קסדות וילבש אותה במשך היום,
זה מה שהוא החליט ורוצה והוא נכון לשלם על כך כל מחיר,לפחות לפי הצהרתו כרגע.
מה יהיה בפורים, עוד נראה...

• הוסף לסימניות
יודעות איפה ניתן לקנות או להשכיר בירושלים?? (קסדה)

• הוסף לסימניות
יש לי קסדה למכירה בירושלים הפלסטיק מקדימה עולה ויורד rdtadler בגימיל
1645897091593.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה