קפה ועוגה

• הוסף לסימניות
הגבינה עם חורים של יניב עשתה לי תאבון לקפה ועוגה:).

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• קפה ועוגה.jpg
    KB 481.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.

דעתי:

הטקסטורה של העוגה לא נראית טוב. צריך לעבוד על המראה שלה, היא לא נראית ריאליסטית.

המפה נראית שטוחה מדי, הייתי מחליף טקסטורה ומוסיף מעט bump, לתת מרקם מחוספס.

הייתי מוותר על המשקפיים ומניח את העוגה, הכוס והכפית באותה צלחת.

תנסה להניח את הכפית בתוך הכוס.

להוסיף טקסטורה בצלחת מסביב לשוליים כדי שיהיה מעניין.

הייתי זורק קצת גרגירי קפה ופרורים של קפה טחון בשביל האוירה.

תנסה להשתמש בהשתקפות hdri בשביל הריאליסטיות.

תנסה למקם את הצלמה קצת יותר למטה עם המבט כלפי מעלה, אבל לא בצורה מוגזמת.

בהצלחה ;)

• הוסף לסימניות
זה יפה מאוד!
אבל זה לא 'כל כך' אמיתי..

• הוסף לסימניות
עבודה מושקעת ומדהימה! אם כי כפי שאמרו יש כמה שיפורים אבל אני דווקא אוהבת שרואים שזה עבודת מחשב ולא תמונה, לדעתי יש בזה משהו מיוחד, מה שכן הייתי מוסיפה זה קצת פירורי עוגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1181072:
הגבינה עם חורים של יניב עשתה לי תאבון לקפה ועוגה:).

מה אתם אומרים?
עבודה יפה!
(מצטרף לקודמי בקשר לטקסטורה של העוגה שאינה מתחברת כ"כ טוב)

באיזו תוכנה? מנוע רינדור?
תעשה "מקצה שיפורים", בפורום של בלנדר (שכרגע למטה..) שיפרנו כך תמונות באופן מדהים!
מה שמזכיר לי שגם את שלי צריך להעביר מקצה שכזה, קיבלתי גם על הראש פה ושם... חחח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יניב;1181130:
עבודה יפה!
(מצטרף לקודמי בקשר לטקסטורה של העוגה שאינה מתחברת כ"כ טוב)

באיזו תוכנה? מנוע רינדור?
תעשה "מקצה שיפורים", בפורום של בלנדר (שכרגע למטה..) שיפרנו כך תמונות באופן מדהים!
מה שמזכיר לי שגם את שלי צריך להעביר מקצה שכזה, קיבלתי גם על הראש פה ושם... חחח

נוצר בתוכנת בלנדר עם מנוע הרינדור הרגיל.

תודה על כל ההערות וההארות לבנתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש פשוט;1181174:
נוצר בתוכנת בלנדר עם מנוע הרינדור הרגיל.

תודה על כל ההערות וההארות לבנתיים.

בשביל המנוע הרגיל זו תוצאה יפה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה