קפיצות בסרט לפי הקצב.

• הוסף לסימניות
מה הדרך הקלה והנוחה ביותר לעשות קפיצות בסרט/הבהובים בקצב מהיר לפי מנגינה
יש אפקט שנותן הבהובים של צבע לבן, אבל האם יש אפשרות (מלבד חיתוך ידני) לעשות הבהובים בין 2 סרטים בפרמייר/אפטר?

בסרט המצורף יש שימוש רחב באפקט כזה, איך עשו את זה?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RVWE4xM6Vck

בכלל הוא קליפ ששווה צפייה. (לדוג' את הזמר ששר באמצע צלמו עם רחפת? הוא נראה כמו אובייקט ממודל של תלת מימד...)

• הוסף לסימניות
אז מה יש לנו שם?
אפטר
אפטר
אפטר
נראה כאילו מישהו ממש עבד קשה כדי לדחוף כל אפקט אפשרי שיש, משגע את העיניים ומוריד מהמקצועיות של הקליפ, האיש במרכז לא מודל, מקסימום הוא על במה מסתובבת ומצלמה כמובן.

האמת היא שהדבר שהכי הפריע לי בקליפ הוא כזה: אם הייתי שומע את השיר הזה הייתי מאוד נהנה, ברגע שראיתי את הילדים ששרים את השיר הזה אני מרגיש שעשו פה עוול לילדים, כאלה תינוקות של בית רבן למה להכניס אותם למועדון?

סיכום נהניתי מהשיר, קליפ? עדיף כבר בלי.

• הוסף לסימניות
אפקטים באמת מוגזמים, אין ספק שהיה פה גם עבודה עם כרומקי, רק חבל שבקטע של הזמר עם הרקע הלבן לא ראו צל, זה הציק לי בפאן האישי, בקטע של המצלמה מסתובבת יכול להיות רחף, או מסילה או במה מסתובבת, או סתם צלם יציב, או דולי עם ריצפה חלקה. מה שבטוח שזה קליפ שאני אישית חושב שזה היה בזבוז זמן להסתכל עליו האפקטים חוזרים על עצמם יותר מדי רוב הצילום הוא חזרתי, נראה שרצו מצד אחד לחסוך ביום צילום, מצד שני כל אפקט של ילוויז'ן או אפטר אפקט זרקו עם או בלי קשר שזה נתון לשיקולכם

• הוסף לסימניות
האם אפשר להעלות לג'מבו לטובת החסומים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
לעניין השאלה, יש אפקט בפרימייר strobe light- כנראה שאליו התכוונת.
יש שם אפשרות לבחור makes layer transparent במקום operates of color only
אם תשימי את הקליפ עם האפקט בשכבה עליונה ומתחתיו קליפ אחר- תקבלי הבהוב ביןהקליפים לפי קצב המנגינה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורד;1009452:
לעניין השאלה, יש אפקט בפרימייר strobe light- כנראה שאליו התכוונת.
יש שם אפשרות לבחור makes layer transparent במקום operates of color only
אם תשימי את הקליפ עם האפקט בשכבה עליונה ומתחתיו קליפ אחר- תקבלי הבהוב ביןהקליפים לפי קצב המנגינה

תקבל הבהוב בין הקליפים, שזה יהיה בקצב המנגינה - צריך לתזמן לבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה