קפיצות בפרימייר

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד עצה?
בבקשה! זה דחוף למחר

קבצים מצורפים

• סקיצה לפרוג.wmv
    7.8 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
אין קפיצות אצלי.

• הוסף לסימניות
לא רואה קפיצות.

• הוסף לסימניות
גם אצלי עובד חלק, ואגב, העריכה יפיפיה.

• הוסף לסימניות
לפעמים בפרימייר יש קפיצות אך ברגע שסוגרים אותו הכל מסתדר.

• הוסף לסימניות
בחלק מסויים יש ממש קפיצות קלות, יכול להיות שעשית שם בקליפ יותר מידי SLOW MOTION ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ttccdd0;1552478:
בחלק מסויים יש ממש קפיצות קלות, יכול להיות שעשית שם בקליפ יותר מידי SLOW MOTION ?

אני עורכת הרבה וכמעט כל פעם כשאני עושה motion בעיקר במילים זה ניהיה לא ברור עם קפיצות קלות וזה מאוד מפריע לי אני עובדת קשה על להוציא סרט מקצועי ובסוף המילים קופצות וגם פה ההסרטה של האבנים קופץ וגם הכיתוב לא ברור וקופץ במקרה הזה ללקוחה זה גם מפריע והיא רוצה שאני יסדר את זה ואני לא יודעת מה לעשות?
ראיתי הרבה מצגות עם motion לכיתובים, והם לא קופצים.

עוד שאלה איזה יצוא הכי טוב להוציא סרט לערב? mp4? יש ליcs6
תודה

• הוסף לסימניות
התכוונתי להסרטה של האבנים, העליתי אפשרות שאולי האטת את המהירות שלה ומתחת יותר מידי..?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ttccdd0;1552642:
התכוונתי להסרטה של האבנים, העליתי אפשרות שאולי האטת את המהירות שלה ומתחת יותר מידי..?

לא זה המקורי, וגם המילים קופצות

• הוסף לסימניות
באבנים זה באמת נראה שהאטת מאוד ולכן הקפיצות.
אולי זה עבר המרה כלשהי?
המקור כן נראה טוב?

באותיות אני לא רואה קפיצות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BlueRay;1552866:
באבנים זה באמת נראה שהאטת מאוד ולכן הקפיצות.
אולי זה עבר המרה כלשהי?
המקור כן נראה טוב?

באותיות אני לא רואה קפיצות.

כן זה עבר המרה בפורמט פקטרי לavi
האותיות לא ברורות והלקוחה רוצה שאני יסדר אותם, יש לכם מושג מה לעשות, וגם הבאתי עכשיו מאילוסטרטור כיתוב וזה מאוד מפוקסל, מאוד דחוף לי עצה, כי אני צריכה לסגור את זה היום בערב. תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
avi הרבה פעמים נראה רועד אבל כשתייצאי בצורה איכותית זה אמור להפתר.
למה המרת? מה היה פורמט המקור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה