כללי קצה חוט

• הוסף לסימניות
לכולם קורה וזה נורמאלי שלוקח זמן עד שנוחתת ההשראה וניגשים לעבוד.
לי זה עוד לא קרה! כבר כמה ימים.
אני צריך להכין לוגו לבית חב"ד לדוברי רוסית. הבעיה שהלקוח קפדן מאוד, לדוגמא, הדבר הראשון שעלה לי זה איזה קרמלין עם חנוכיה, אבל אז התברר לי שהקרמלין זה לא המבנה היפה הזה עם הכיפות הצבעוניות אלא בית עבודה זרה שנמצא באותו מתחם... והוא כמובן לא רוצה את זה בלוגו שלו.
חשבתי על עוד אלמנטים רוסיים, כמו כוכב, או מגל ופטיש, אבל לא יודע, אני צריך לחבר את זה איך שהוא ליהדות ואני לא מוצא.
אנא! עזרו לי!
(אל תשאלו למה הוא לא משתמש עם הלוגו של חבד, כי הוא טוען (ונראה שבצדק..) שזה לא מושך אליו רוסים כלל והוא צריך לבדל את עצמו איכשהו)
ממש תודה.

• הוסף לסימניות
תבקש ממנו שיביא לך דוגמאות של לוגואים של ארגונים יהודיים ברוסיה להשראה והתרשמות

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה..
הפכתי את גוגל תמונות..
כל רעיון שעלה לי בראש כבר מיושם, ואני - אנא אני בא :)

• הוסף לסימניות
תעלה אותם לפה, אולי זה יעשה לנו השראה :)

• הוסף לסימניות
תנסה לשלב איזה בבושקה

• הוסף לסימניות
קחו איזה חפץ יהודי (ספר תורה, טלית, מנורה וכ"ו...)
ותשלבו בו אלמנטים וצבעים מהדגל של רוסיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ARTLINE123;1141376:
קחו איזה חפץ יהודי (ספר תורה, טלית, מנורה וכ"ו...)
ותשלבו בו אלמנטים וצבעים מהדגל של רוסיה

זה בדיוק הכיוון שלי, אבל...

• הוסף לסימניות
אולי עכשיו, בשעות הלילה הרגועות והשלוות, יערה על מישהו רוח ממרום ויקבל השראה רוחנית כלשהי?

• הוסף לסימניות
תתחילו לעבוד ותראו ללקוח סקיצות
אולי הלקוח יקח את העניינים לידיים והעסק ירוץ מעצמו?

• הוסף לסימניות
לי ישר עלה רעיון שתנסה להעזר באלי ויסברג.
הוא ממתג לכמה וכמה בתי חב"ד ויש לו עבודות מדהימות ומפתיעות כל פעם מחדש.

הנה הקישור לתיק עבודות שלו: http://www.prog.co.il/member.php?u=1520
(אני מציצה שם מידי פעם להשראה)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בדיוק באתי להגיב שתעזר באלי ויסברג.. אדם נפלא עם עבודות מדהימות שמתאימות לסגנונך.. בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני לא רואה סיבה להשתמש באלמנטים רוסיים בלוגו.
אם היית עושה לוגו לבית כנסת בארץ היית משתמש באלמנט ישראלי?!
הייתי מתייחסת לזה כבניית לוגו לארגון יהודי הנותן שירותים יהודיים קהילתיים.

אפשר לשאול את הלקוח אם יש תחום פעילות בולט שהוא רוצה להדגיש בלוגו.
למשל, שיעורי תורה (ספר) / עזרה לנזקקים (יד נותנת) / פעילות סביב חגים (שופר / חנוכיה) וכו'

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תושבי מוסקווה בימינו משתדלים מאד להיות מערביים
ולהיות דומים לתושבי ניו יורק, לונדון וכו'

מספיק שתשלב בלוגו פונט רוסי
וזה כבר יעשה את ה"רוסיות" שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה