קצת אביב

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תמונה יפה !
יפה לראות גם תמונה יפה וטבעית של משו ביוםיום ולא רק דווקא בשדה פרחים...
אהבתי

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד,
אבל הילד מטושטש, ואת ההוא שם מאחור כדאי שתורידי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסו;n4875558:
רעיון חמוד,
אבל הילד מטושטש, ואת ההוא שם מאחור כדאי שתורידי..

יש משו בדברייך,
למרות שחשבתי שאולי זה חלק מהרעיון של התמונה שזה תפיסה במקום טבעי של הילדים תוך כדי משחק..

• הוסף לסימניות
דברתי על הבן שלך שיצא מטושטש, הוא לא בפוקוס. תסגרי צמצם.

• הוסף לסימניות
למצגת שאני עורכת לבת מצווה אני זקוקה דחוף
לכמה תמונות פוטוגניות של ילדות בגילאי 0-3 .
התמונות אמורות להופיע בדוגמא שאני מראה ללקוחות .
האם יש לך כמה תמונות כאלו לשלוח לי???
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
פשוט ראיתי שאת מצלמת מהמם

• הוסף לסימניות
חמודים!
איזה פוזה מתוקה

ובטח תורידי את הילד שרץ ברקע הוא נכנס לך לתמונה בלי כוונה נכון?

• הוסף לסימניות
אהבתי!
לדעתי דווקא מוסיף הילד ברקע, וגם הבן שהוא פחות בפוקוס, יש משהו בתמונה שמשדר אוירה עם חיות - ולא פוזה קפואה.

• הוסף לסימניות
הילד שרץ היה מתוכנן.
רציתי תמונה שמראה רגע ממשחק בגינה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה