קצת אקשן...

• הוסף לסימניות
פרומיל מתוך פרוייקט שצילמתי לפני מספר חודשים....
(אם תהיה התעניינות.. יש עוד הרבה חומר כולל VR)

קבצים מצורפים

• DSC_1332.JPG
    KB 437.7 · צפיות: 8
  • DSC_1296.JPG
    KB 321.5 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד
וודאי תעלה, מה השאלה בכלל?

• הוסף לסימניות
חמוד, אבל ממך מצפים להרבה יותר.

• הוסף לסימניות
מה זה VR?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;927943:
חמוד, אבל ממך מצפים להרבה יותר.

תסביר...

(בחלק גדול מהצילומים מופיעות נשים... את הרוב לא אוכל להראות פה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;927952:
בראשונה: קומפוזיציה צפופה ולא נעימה, אין מספיק הפרדה מהרקע (זה לא מאקרו, אבל בכל זאת...), התמונה לא משדרת לי כיף / אקסטרים או כל תחושה אחרת.
בשנייה לא הבנתי מה הסיפור, ולמה היא בשחור לבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;927963:
בראשונה: קומפוזיציה צפופה ולא נעימה, אין מספיק הפרדה מהרקע (זה לא מאקרו, אבל בכל זאת...), התמונה לא משדרת לי כיף / אקסטרים או כל תחושה אחרת.
בשנייה לא הבנתי מה הסיפור, ולמה היא בשחור לבן.

שחור לבן מאפשר לך להתעלם לרגע מהצבע ולהתרכז ברוכב
במקרה הזה הוא מנקה את משקפי האבק אחרי רבע שעה של נסיעה בסיבובים...
(כל התמונות האלו הן עבור מוצרי פרסום, אף אחת מהן לא תופיע לבדה)

• הוסף לסימניות
אני הייתי מצלמת מגובה העיניים של הטרקטורון כדי להבליט את הזינוק הכייפי. כי הרוכב לדעתי לא מספיק מעביר את התחושה של הדגל שתקוע שם מאחורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;928096:
אני הייתי מצלמת מגובה העיניים של הטרקטורון כדי להבליט את הזינוק הכייפי. כי הרוכב לדעתי לא מספיק מעביר את התחושה של הדגל שתקוע שם מאחורה.

צילום מגובה העיניים היה מקטין משמעותית את הקפיצה של הכלי הזה בגלל הזווית
(שגם ככה לא ממש יכולים לקפוץ איתו גבוה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;928101:
צילום מגובה העיניים היה מקטין משמעותית את הקפיצה של הכלי הזה בגלל הזווית
(שגם ככה לא ממש יכולים לקפוץ איתו גבוה)

ואם היית מצלם מהקרקע? זה גם היה מדגיש את הקפיצה וגם מעצים את הכלי, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;928105:
ואם היית מצלם מהקרקע? זה גם היה מדגיש את הקפיצה וגם מעצים את הכלי, לא?

אכן.
זה מצולם מהקרקע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה