כללי קצת דחוף - הדפסה על עץ

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שואלת פה ולא בהפקות דפוס - כאן יענו יותר מהר..
היה פעם משהו במקור ברוך (נראה לי ביהודה המכבי)
שעשה הדפסת תמונות על עץ עבה ופרסם הרבה
בזמן האחרון אני כבר לא רואה פרסומים שלו
מישו יודע אם הוא עדיין קיים וא"כ מה הפרטים שלו
או לחילופין איפה אפשר להדפיס כזה דבר? (בירושלים)
זה קצת דחוף
תודה תודה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
נזכרתי מי זה (פיקצ'ר פרפקט - למי שמעונין)
אין צורך בעזרה, תודה

• הוסף לסימניות
היה שלב שהם סגרו את החנות, אח"כ שמעתי שפתחו שוב, אבל לא ראיתי פרסום, הכתובת בירושלים (-משרד ראשי) יהודה המכבי 5

• הוסף לסימניות
הם העולם הצילום ברחוב פתח תיקווה פיתחתי מהם כמה דברים בשבועיים האחרונים.

• הוסף לסימניות
פיקצ'ר פרפקט - נסגר!!! הוא מכר את העסק שלו!!
כהיום ניתן להדפיס על עץ באותו רמה בחברה בשם "מיסגור עילית" - בקרית ספר!
ניתן לקבל את השירות בכל סניפי "פוטו פוינט"

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו לך פיקצ'ר פרפקט סגרו ועברו לרח' פתח תקוה "עולם הצילום" הדפסתי אצלהם תמונה על עץ אבל זה בכלל לא מתקרב לרמה ולסגנון שהיה בפיקצ'ר פרפקט שהיה בשיטה מיוחדת, הייתי מאוכזבת בסך הכל הם הדפיסו את התמונה והדביקו אותה על משטח עץ עם שוליים מעוגלים וצבעו בצבע שביקשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה