קצת התבלבלתי מדגמים חדשים של מצלמות קנון... כך טענו לי היום בחנות:

• הוסף לסימניות
האם הדגם של קנון - ELPH115
מקביל לדגם - ixus133
האם זה נכון שזה בדיוק אותה מצלמה?
פשוט את האחרונה אין כבר להשיג..

בהזדמנות זו - יש לכם דגם מומלץ נוסף לטווח מחירים הזה של 500 ש"ח?

• הוסף לסימניות
האלפא- מקביל ל-IXUS 132.
רק מקום היצור שונה. נראה לי שהאלפא- מארה"ב.
היא ממש מצלמה מצוינת.
אני הזמנתי את ה-IXUS וממש נבהלתי כשקיבלתי משהו אחר - אלפא.
מבירור מול החנות התברר שזה אותו הדבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרור;1346021:
האם הדגם של קנון - ELPH115
מקביל לדגם - ixus133
האם זה נכון שזה בדיוק אותה מצלמה?
פשוט את האחרונה אין כבר להשיג..

בהזדמנות זו - יש לכם דגם מומלץ נוסף לטווח מחירים הזה של 500 ש"ח?

יצא עכשיו ixus 145 עם תפריט בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1349243:
האלפא- מקביל ל-IXUS 132.
רק מקום היצור שונה. נראה לי שהאלפא- מארה"ב.
היא ממש מצלמה מצוינת.
אני הזמנתי את ה-IXUS וממש נבהלתי כשקיבלתי משהו אחר - אלפא.
מבירור מול החנות התברר שזה אותו הדבר.
תודה רבה!
זה מה שרציתי לשמוע!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה