קצת יבול מהחופש (ילדה בת 6)

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!

• הוסף לסימניות
כמו תמיד תמונותייך מעוררות השראה לצלמים, בין מקצועיים ובין חובבנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1089178:
רבקי, מקסים מקסים!!!!
התמונה של הילד-חלומית!!!
את משתמשת בשני מקורות תאורה מקדימה?

בקטנטנה... יש מעט פרורים על הפורמיקה ויש מקומות שהלבן לא מספיק נקי
אני כותבת ך את זה כי התמונה כ"כ מושלמת וזה מציק לי...

צודקת, לא שמתי לב , תודה שאמרת לי
כן אני משתמשת ב 2 סופטבוקסים גדולים מקדימה על עוצמה לא גבוהה
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1089210:
אהבתי את הראשונה. תנסי קצת לקרר את ה-WB

בשנייה השיער נראה צרוב מהרקע. דבר נוסף הילד תופס את כל רוחב התמונה, וזה מציק שהפלג האחורי של הגוף שלו נמצא בעומק שדה מעט רדוד, או שתסגרי צמצם, או שתיקחי את הרגלים שלו אחורה, כך שהרגלים שלו יתפסו פחות נוכחות.

אני אוהבת את הראשונה ככה - שהיא חמה
תודה על ההערות בתמונה השנייה אקח לצומת ליבי

ולכולם -
תודה על הפרגונים! אני באמת משקיעה המון, וזה כיף לקבל משוב חיובי

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות
תמונות מושלמות יש לך
הראשונה מהממת

• הוסף לסימניות
זה אמיתי הילדים האלו?!

חד וחלק. מדהים!

• הוסף לסימניות
פתאום אני רואה שלא הגבתי.. ( אבל זכרתי שכן :( )
טוב האמת..... אין מילים!

• הוסף לסימניות
רבקי התמונות מדהימות ממש!

מילכי כנראה הגבת בפייס :)

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות !
אני אוהבת את "הקריספיות" הזו שנוצר על השיער -חלומי!!!!!:)
את עושה את זה בעריכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1091442:
תמונות מדהימות !
אני אוהבת את "הקריספיות" הזו שנוצר על השיער -חלומי!!!!!:)
את עושה את זה בעריכה?

לא ערכתי שום דבר מיוחד בשיער. בראשון - אולי התאורה הישירה שמכוונת לתלתלים עושה את זה

• הוסף לסימניות
מיוחד!!
את כנראה עובדת רציני על התאורה
אם קבלת כזו תוצאה מדהימה מצילום שיכל לצאת פשוט - כולה ילד מתוק שוכב על הרצפה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה