קצת יותר קר...

• הוסף לסימניות
אני אשמח לחוות דעת..אחרי שעות עבודה אני כבר לא מסוגלת להסתכל על הציור יותר אבל אני מודעת שיש פה כמה דברים שאפשר לשפר..
בשלג.jpg

• הוסף לסימניות
דבר ראשון הציור ממש חמוד, במיוחד הפנים.
משום מה משו נראה לי טיפה מוזר, או שהיא מאוד רזה או שחסר לה בגובה משו באיברים...
אבל שורה תחתונה מאוד חמוד :)

• הוסף לסימניות
ברור שיש כל הזמן מה לשפר וזה, אצל כולם. אבל מידי פעם צריך לעצור ולפרסם את האיור. מבחינתי עבודה הזאת מאוד טובה. ההרמוניה קיימת בן הצבעים וזה מה שנותן את האוירה המיוחדת.

• הוסף לסימניות
מקסים!
(כרגע התאורה היא כללית, וזה יפה כי זה עדין, אבל הייתי מנסה להוסיף קצת תאורה נקודתית מזווית מסויימת, ע"י הוספת צל על הדמות בהתאמה.. אבל עדין!)

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!

• הוסף לסימניות
זה מקסים. הכל בסדר.
אם את ממש מחפשת, אפשר תמיד להעמיק עם אור וצל. לחמם את גוון הגוף ולקרר את הצללים וכו'
בשלג1.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש יפה!! לדעתי חסר בליטה של הידים בבגד או משהו כזה, זה נראה יותר מדי צר... אבל ממש יפה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה