קצת לפני הגשם....

• הוסף לסימניות
ניצלנו את מזג האוויר הנעים שהיה....

כמה כיף לקוחות חוזרים כאלה פוטוגנים :);)
(כדאי לפתוח לצבעים נכונים...)

קבצים מצורפים

• IMG_8689.jpg_1.jpg
    IMG_8689.jpg_1.jpg
    1.4 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה אשכנזי;2348360:
תמונה כ"כ יפה לחמם דחוף..

ראיתי את ההצעת עריכה שהעלית מקודם, לא הספקתי להגיב והורדת....
היה נראה לי חם מידי. אבל באמת התמונה שלי פתאום נראית קרה, זה לא ככה במציאות! איך אני יכולה לשמור על הצבעים כשאני מעלה לפה תמונה??

בכל אופן תודה על ההערה!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה!
איזה כיף! לקוחות חוזרים...

גם אני חושבת שקצת חימום וקונטרס יקפיצו אותה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטל פסיקוב;2349070:
תמונה יפה!
איזה כיף! לקוחות חוזרים...

גם אני חושבת שקצת חימום וקונטרס יקפיצו אותה

מה זה המנהג המוזר הזה לכתוב הערות בצבעים אחרים?
מי שחושבת שהערה לא במקום שלא תכתוב בכלל.

והתמונה חמודה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הזוית! מענינת!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;2349280:
מה זה המנהג המוזר הזה לכתוב הערות בצבעים אחרים?
מי שחושבת שהערה לא במקום שלא תכתוב בכלל.

והתמונה חמודה.

ההערה כנראה נועדה לפותח האשכול - שמתעמק (?) יותר בתגובות :) ,
שורה בהירה לא נתפסת בד"כ בעין של המרפרף.. וזה כנראה לא בדוקא עבורו ;)

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, לא לחמם, זו תמונת חורף, וזה מעולה.

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה