קצת על הכריכה של הנורמלי, הרהורים על הדפסות

• הוסף לסימניות
ראיתי את הכריכה, ואכן הסתכלתי עליה להבין מה קורה שם, וראיתי את שתי הרקדנים סביב המדורה. וזה היה מרתק. (בלי לפגוע בהפקה. לא היו חייבים לעשות את ההפקה. פוטושופ וסטודיו היה עושה עבודה מעולה ומדויקת)
אכן העריכה המחודשת ברורה יותר.
טוב לדעת שאתה המפיק של הדבר המדהים הזה!

• הוסף לסימניות
אומנותי ומענין,
אחרי שקראתי את הספר-גיליתי בכריכה את הדמות עם השאל.

• הוסף לסימניות
צילום מדהים ויפהפה, לא הייתי מנחשת לעולם כמה מאמץ עומד מאחוריו, וכמה יצירתיות!
אגב, היליד השמאלי היה נראה לי סוס שמדלג אל האופק... :)

• הוסף לסימניות
אבל איך יתכן שיש מ-2 צדדי האש דמויות של ילידים, אם רק יליד אחד השתתף בצילום. ואם הוא עבר מצד לצד היינו אמורים לראות את המהלך הזה?

• הוסף לסימניות
הוא עבר, והמצלמה המשיכה לצם את הנוף מעל, איפה שהוא נשאר יותר זמן-שם רואים אותו יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה הענינים;2273170:
הי, תודה על הפירוט. נשמע מדהים.
אז חוץ מהנחשים ללא לחש ומה'מה שמם' שטיילו שם ועוד חייזר אחד שצייר פס אדום, אף אדם מהישוב לא היה שם?
ועוד שאלה של חסרת ידע, איך הקולב תלוי באויר?
היה לי עוזר שהשגיח על המצלמה ולחץ על הכפתור כשהיה צריך, וכו'
הקולב תלוי על חצובת תאורה (שהתעופפה ברוח פעם או פעמים, והיה קצת קשה לייצב אותה, מין מפרש ענקי)
נכתב ע"י רחלים;2273348:
כשראיתי את הכריכה תהיתי אם זה נכון,
עכשיו אני רואה שצדקתי,
זה הואדי לידינו,
תמיד חשבתי שאפשר להוציא משם תמונות מעניינות מאד. אבל אני לא צלמת.
התמונה מסקרנת, יפה.
רק השאל נראה קצת כמו ילדה קטנה בודדה? לא?
את גרה במצפה רמון?
בכל מקרה - אני קצת מכיר את השטח, אין בן אדם שיכול לומר על המקום הזה "אה, זה הוואדי לידינו" זה טיפונת מרוחק, ובכוונה.
נכתב ע"י park;2273517:
ראיתי את הכריכה, ואכן הסתכלתי עליה להבין מה קורה שם, וראיתי את שתי הרקדנים סביב המדורה. וזה היה מרתק. (בלי לפגוע בהפקה. לא היו חייבים לעשות את ההפקה. פוטושופ וסטודיו היה עושה עבודה מעולה ומדויקת)
אכן העריכה המחודשת ברורה יותר.
טוב לדעת שאתה המפיק של הדבר המדהים הזה!
יתכן שפוטושופ היה עושה את העבודה, אבל הוא התעצל אז החלפתי אותו..

• הוסף לסימניות
הצילום מהמם
רק עדיין קשה לי להבין מה זה מה שמקפץ שם סביב המדורה.
אני מבינה שזה מישהו, אבל משום מה זה נראה לי כמו רובוטים, או אולי דחלילים, לא יודעת.
לא הייתי מפענחת לבד שזה ילד.
דווקא השל נורא ברור בעיני.

ובאמת חבל קצת על הכוכבים שנפלו בהדפסה, אבל סה"כ התמונה בהדפסה נראית הכי טוב משאר הבחינות.
אהבתי את פס האור על האדמה

• הוסף לסימניות
שוב תודה ענקית ליואל, מממש החלומות.
מבחינתי, זה שלא מבינים מה יש בכריכה, זה חלק מהיופי
אולי זה שאל, אולי אוהל, אולי שרהל'ה, אולי רבקי. שום דבר לא ברור ולא מוחלט. המשמעות בעיני המתבונן.

• הוסף לסימניות
הפקה כיאה לקקטוס!
לגבי ההדפסה - מנסיון רב בהדפסת כריכות חובת המציאות להדפיס ראשית 'הייריס'- דוגמת צבע. ואם צריך אז גם פעם שניה ושלישית. רוב הדפוסים עושים הייריס בפעם הראשונה בלי עלות. כדי לוודא שהצבעים יצאו כרצונך אתה זה שצריך לאשר את ההייריס (ולא אחרים שבעיניהם גם כך זה נפלא ולא מחוסר הבנה אלא מתוך שהם לא יודעים מה באמת ראית שם והתכוונת)
הכריכה בעיני - נהדרת ומובנת ביותר גם עוד לפני שקראתי ק"ו אחרי.

• הוסף לסימניות
תמונה עוצמתית.

• הוסף לסימניות
אומנותי! צילום מושקע!
כלל שלישים. נושא ואובייקט משלים. רקע מדהים-הגלקסיה שלנו-שביל החלב.

לדעתי האחרונה טובה משני סיבות. א' רואים יותר כוכבים. ב' העיבוד נוטה לכחול מה שמעשיר ומתאים לצבע של מספר רב של כוכבים. רק את צבע המדורה והאור שבוקע ממנה כן כדאי להשאיר בצבע צהוב. [מה שירד קצת בעיבוד כולל של התמונה כולה] לא מדי חזק. מה שיוצר שילוב יפה של צבעים תואמים שאחד מהם הוא כחול וצהוב.

גם לי נראה שצולם במשך שלושים שניות. עם איזו בסביבות 1600-2000. אפשר להבחין בהגדלה מלאה רעידה קלה מאוד של המצלמה בגלל קליק פתיחת וסגירת התריס. מה שלא יורגש בהדפסה של ספר.

זי מצליח.

• הוסף לסימניות
טוב,
אני מניחה שאת השני, שיפה יותר מבלי לפגוע במקורי שהוא גם מקסים- ישימו במהדורה השניה

• הוסף לסימניות
הכריכה מדהימה, צילום אומנותי ויפהפה, אהבתי בחנות ברגע שראיתי.
ואגב- נראה לי פעם הבאה אתה יכול מלבד לצלם גם לכתוב ספר, התיאור הנלווה משובח והכתיבה מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה