קצת על המצב...

• הוסף לסימניות
תיאור מצב לא יותר....

קבצים מצורפים

• אימון 3 .png
    KB 358.9 · צפיות: 36
  • אימון 4.png
    KB 310.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
סוף סוף, חיכינו!

• הוסף לסימניות
איור זה עושה לי מצב רוח טוב

• הוסף לסימניות
עכשיו סוף סוף אפשר לשאול את השאלה (כנראה המגוכחת אבל...)
מה הקשר של טום וג'רי פה? לא הבנתי, ג'רי בדר"כ הוא הטוב ותום הוא הרע.. לא?
סליחה אם אני נשמעת בורה ועמת הארץ... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Magic Brush;1321632:
עכשיו סוף סוף אפשר לשאול את השאלה (כנראה המגוכחת אבל...)
מה הקשר של טום וג'רי פה? לא הבנתי, ג'רי בדר"כ הוא הטוב ותום הוא הרע.. לא?
סליחה אם אני נשמעת בורה ועמת הארץ... :)

השאלה היא העתק הדבק מאיזה מקום שכנראה ראית שפירסמתי את זה ושם זה עלה...אז תסתפק בתשובה שעניתי שם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1321761:
השאלה היא העתק הדבק מאיזה מקום שכנראה ראית שפירסמתי את זה ושם זה עלה...אז תסתפק בתשובה שעניתי שם

גם אני חשבתי על זה כשראיתי בהמודיע

• הוסף לסימניות
ומי זה בכלל טום וגרי שכולם אומרים לי?

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר
"בהזדמנות זו אעורר את כבוד תורתו על מה שראיתי בכמה פרסומים של פאג"י ציור הלוחות בצורת חצי עיגול למעלה, שזהו מנהג אומות העולם, היפך להבדיל דברי חכמינו ז"ל, שהיה אורכן ששה ועוביין שלושה"
(ממכתב הרבי מליובאוויטש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמיל77081;1322152:
מיוחד ביותר
"בהזדמנות זו אעורר את כבוד תורתו על מה שראיתי בכמה פרסומים של פאג"י ציור הלוחות בצורת חצי עיגול למעלה, שזהו מנהג אומות העולם, היפך להבדיל דברי חכמינו ז"ל, שהיה אורכן ששה ועוביין שלושה"
(ממכתב הרבי מליובאוויטש)

נכון נכון.
חב"ד כל היום צועקים על "הלוחות המרובעות", אך חס וחלילה מלהטיל דופי בקהילות כה רבות מעם ישראל, ולתלותם באומות העולם, יודע מה שכתב הרמ"ק שהלוחות ניתנו מלמעלה, ומאחר ואין משהו גשמי בעליונים הם היו קודם לכן בצורה רוחנית וכאשר נקרשו נוצרו בצורה זאת, כי היו על ידיו של משה ונתיישרו מתחת, אך למעלה נוצרו עגולים כשני טיפות הנקרשות.
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר
(ממכתב הרבי מליובאוויטש)
אם הוא היה מצייר לוחות מרובעות, לא חושב שהיו שמים לב מיד שזה לוחות,
זה שזה עגול, נותן לזה מראה יותר אייקוני.
עבודה מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1322175:
ידוע מה שכתב הרמ"ק שהלוחות ניתנו מלמעלה, ומאחר ואין משהו גשמי בעליונים הם היו קודם לכן בצורה רוחנית וכאשר נקרשו נוצרו בצורה זאת, כי היו על ידיו של משה ונתיישרו מתחת, אך למעלה נוצרו עגולים כשני טיפות הנקרשות.
שבת שלום!

ממש לא ידוע.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלבוע;1322188:
ממש לא ידוע.
תודה רבה!

נאמר ככה, למי שידועים לו דברי חב"ד - בדרך כלל לא ידועים לו דברי הרמ"ק...

• הוסף לסימניות
מיוחד ביותר
(ממכתב הרבי מליובאוויטש)

מעניין...אברר את העניין

• הוסף לסימניות
מגניב!!!!!
אהבתי את ג'רי..

• הוסף לסימניות
[חב"ד כל היום צועקים על "הלוחות המרובעות", אך חס וחלילה מלהטיל דופי בקהילות כה רבות מעם ישראל, ולתלותם באומות העולם]
אני מבקש סליחה ממי שקיבל את הודעתי שנתפרסמה כפגיעה ברגשות ובגדולי עולם שחושבים אחרת.
וזאת למודעי:
הודעה זו שהתפרסמה תחת שמי הינה בגדר הארה ב ל ב ד ואין בה כוונה של הדברים הזכרים לעיל ח"ו וח"ו, ובכ"ז איני חושב שכדאי לתלות את 'מכתב הרבי מליובאוויטש' (שבודאי ראה את הרמ"ק הנזכר ואכ"מ לדון בזה ) בהמצאה של 'החב"דניקים'.
אני מבקש בכל לשון שלא להגיב על הודעה זו. תודה מראש וגם על ההערות המועילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה