התייעצות קרחות בפאה

• הוסף לסימניות
שלום, לכולן
בעקבות קרחות בסקין של הפאה, הפאנית אמרה לי שהרבה פאות שנקנו בזמן הקורונה נהיה להן קרחות בסקין. בגלל שהבניה היתה שונה ולא מקצועית, משהו כזה.... לא מבינה בזה.
האם מישהי שקנתה פאה בזמן הקורונה נתקלה בזה?

• הוסף לסימניות
שלום, לכולן
בעקבות קרחות בסקין של הפאה, הפאנית אמרה לי שהרבה פאות שנקנו בזמן הקורונה נהיה להן קרחות בסקין. בגלל שהבניה היתה שונה ולא מקצועית, משהו כזה.... לא מבינה בזה.
האם מישהי שקנתה פאה בזמן הקורונה נתקלה בזה?
אני קניתי בקורונה ולא נתקלתי בדבר כזה
התחמקות לכל דבר של פאנית

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי בתקופת הקורונה פאה והיא מעולה ב''ה,
מאוד מוזר..

• הוסף לסימניות
הפאנית שאמרה לי את זה זו לא הפאנית שאצלה קניתי.
היא נתקלה בזה בכמה וכמה פאות.
אני רק רוצה לברר האם יש עוד כאלה שנתקלו בזה כדי שאוכל לפנות לפאנית שממנה קניתי.

• הוסף לסימניות
הפאנית שאמרה לי את זה זו לא הפאנית שאצלה קניתי.
היא נתקלה בזה בכמה וכמה פאות.
אני רק רוצה לברר האם יש עוד כאלה שנתקלו בזה כדי שאוכל לפנות לפאנית שממנה קניתי.
הסקין רגיל או לייס??
כי בלייס מוכר מאוד שיש קרחות ונשירות וצריך מדי תקופה למלות אותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה