D
Deleted 66182
אורח
- הוסף לסימניות
האם הקמח מוצלח? של איזו חברה?
תודה רבה
תודה רבה
מעולה!! אולי של חברת שיבלים אני לא זוכרת מדוייק.האם הקמח מוצלח? של איזו חברה?
תודה רבה
תודה רבה עזרת לי מאד!מעולה!! אולי של חברת שיבלים אני לא זוכרת מדוייק.
אבל הקמח מצוין!! אני קונה קבוע ומשתמשת בו בהנאה מרובה.
אני קונה אותו קבוע (את ה80%, דא?)תודה רבה עזרת לי מאד!
המלצה מעוד מישהו? דיס?
לפני כמה שנים קניתי והיתה טעות בייצור
לכן חשובה חוות דעת מניסיון
תודה רבה על הפירוט, הזמנתי..אני קונה אותו קבוע (את ה80%, דא?)
הוא מאוד מאוד לבן
תמיד אני חושבת שיש טעות וזה באמת קמח לבן
אבל העיכול שלו הוא של כוסמין לחלוטין
מאוד טוב ולא תמצאי יותר זול, מניסיון
גם ההתפחה שלו נעימה וחלקה ולא כמו קמחים אחרים שזה נוזל לצדדים
בהצלחה
מה פירוש?קמח כוסמין 80% = קמח חיטה רגיל.
שאין שום צורך להתחיל לחשב כמויות יחסיות, להוסיף מים, וכו' וכו' וכו' - כל מה שאומרים על קמח מלא.מה פירוש?
הכוונה היא ל80% קמח כוסמין + 20% קמח חיטה לבןיש השבוע במשנת יוסף
קרטון קמח כוסמין 80% - ישראליות (12 יח בקרטון חום)
למישהו יש ניסיון באיזה קמח מדובר? האם זהו רק קמח כוסמין שמנופה 80%
או הכוונה היא לכוסמין 80% + 20% קמח לבן.
לגמרי לא כל קמח!!!!!!!!!הכוונה היא ל80% קמח כוסמין + 20% קמח חיטה לבן
כך כתוב על האריזה של הקמח
מצורף קישור של התמונה של האריזה
![]()
אכן כמו שכתבת זה מה שהגיע ולא כמו הקישור ששלחו אחריךזאת אומרת - שניפו את הקליפה והשאירו 80% ממנה. לא הוסיפו לה שום קמח לבן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים