עזרה קריינית מקצועית ביידיש

• הוסף לסימניות
דחוף!!! אני צריך לקו בנושא הבית היהודי לנשים דוברות יידיש ולבני חו"ל קריינית מקצועית ביידיש שתתאים גם לישראל ולחו"ל מישהו יכול לעזור???
במחיר סביר בית להשם.jpg

• הוסף לסימניות
אני ירדתי בסוף מהרעיון של קריינות מקצועית מי שיודעת יידיש ברמה של שפת אם[עדיפות לידיעה בנוסף של שפת האנגלית בשביל לקריין בנוסף לבני חו"ל באידיש אמריקאית] וחושבת שהיא תוכל לקריין את זה בצורה יפה
תמורת תשלום סמלי אשמח שתיצור קשר בדחיפות hprydmn037אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
באיזה עיר? באם בחומר מותאם לנערות או רק לנשים?

• הוסף לסימניות
יש את מינדי וסרמן בבני ברק תותחית לאידיש
אין לי אבל פרטים עליה

• הוסף לסימניות
אני ירדתי בסוף מהרעיון של קריינות מקצועית מי שיודעת יידיש ברמה של שפת אם[עדיפות לידיעה בנוסף של שפת האנגלית בשביל לקריין בנוסף לבני חו"ל באידיש אמריקאית] וחושבת שהיא תוכל לקריין את זה בצורה יפה
תמורת תשלום סמלי אשמח שתיצור קשר בדחיפות hprydmn037אין לכתוב כתובת מייל
אפשר לפנות אלי במייל sm0527677377 @ וכו

• הוסף לסימניות
זה לארץ ואמריקה שני קריינויות בנפרד, החומר מיועד לנשים אך אין לזה קשר לקריינות של תפריטי הקו

• הוסף לסימניות
אני צריך גם ביידיש אמריקאית מכירים אחת מתאימה?

• הוסף לסימניות
מתאים לבחורה בת 18?

• הוסף לסימניות
יש לי קריינית אלופה בשבילך, המון ניסיון, מקצועית ברמה, עברית אידיש ואנגלית עם מבטא מתאים לכל אחד,
קול נעים ברור וזורם (מדובבת בסרטי פרלשטיין וכו' שתורגמו לאידיש)
(אם אתם מחפשים בתשלום סמלי אז לא מתאים, היא מקצוענית ממש)
מלכי קופטייל 0548598212

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפני אלי 5746081 והסיומת הרגילה יש לי כמה אופציות

• הוסף לסימניות
יש משהו בתשלום סמלי זה קו עם הכנסות לצדקה והתקציב מוגבל

• הוסף לסימניות
אנן זקוקים בנוסף לקריינות לתרגום מקצועי ליידיש עממית מי מתמחה בזה?

• הוסף לסימניות
שושי ברזסקי 0583267114 קרינית מושלמת יש לה אולפן ביתי וקול מדהים ואידייש שמתאימה לארץ ולחול

• הוסף לסימניות
אנו זקוקים לקריינית מקצועית ביידיש אך במחיר אטרקטיבי ביותר דחוף!!!
זה צריך להיות קול רשמי ובטון רגוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה