קרינות אוטומטית-מתוך טקסט

• הוסף לסימניות
איפה אני משיג תוכנה שהוא בעצם קריין דיגיטלי אוטומטי שמקריא מתוך טקסט

• הוסף לסימניות
אני לפעמים משתמש באנגלית במילון גוגל, יש שם הקראה של הטקסט אבל אין שם עברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עסק;1599822:
אני לפעמים משתמש באנגלית במילון גוגל, יש שם הקראה של הטקסט אבל אין שם עברית

יפה מאוד זה מה שאני מחפש אבל בעברית
ויש דבר כזה השאלה רק איפה

• הוסף לסימניות
יש תוכנה לחולי ניוון שע"י הקלדה היא מקריאה את הטקס ט זו תוכנה מאד יקרה אך אני מאמין שיתנו את זה אם זה ח"פ צריך לברר בעזר מציון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;1600020:
יש תוכנה לחולי ניוון שע"י הקלדה היא מקריאה את הטקס ט זו תוכנה מאד יקרה אך אני מאמין שיתנו את זה אם זה ח"פ צריך לברר בעזר מציון

אין משהו חינמי אפ' במחיר סמלי דרך אתר כלשהי אוןלין ללא התקנת התוכנה במחשב

• הוסף לסימניות
השאלה מה המטרה אם הקריינות הדיגיטלית או משהו קבוע שידובב אם זה לטקסט ספציפי יש ע"י תוכנות סאונד מה לא טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניוזמן;1600033:
השאלה מה המטרה אם הקריינות הדיגיטלית או משהו קבוע שידובב אם זה לטקסט ספציפי יש ע"י תוכנות סאונד מה לא טוב

התוכנה היא הנ"ל וזה יקר מאוד
אני רוצה משהו במחיר זול

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה