קריסה!!!

• הוסף לסימניות
מאז שקנינו את המחשב פעם בכמה זמן ללא קשר למה שעובד ברקע (וורד או תוכנה גרפית כבדה), המחשב קורס ומביא את ההודעה הכחולה הזו(מצו"ב) משהו מבין מה כתוב?

בלי קשר (או עם) המחשב- המעבד כל הזמן טוחן. וחום המעבד כשמדליקים את המחשב הוא בערך 58-59 c .

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• תמונה1.jpg
    KB 527.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
לא צריך לדעת מה שכתוב כאן זה לא מה שיעזור...מה שכן צריך לדעת !!!
זה אומר שיש עומס על הספק כח של המחשב ואז הוא מגיע לקריסה יכול להיות מהסיבות הנ"ל
יש יותר מ-2 דיסקים קשיחים
הכרטיס מסך מתאמץ בביצועים
אפשר לטפל בזה באופן זמני זה להסיר אחד מהאר-דיסקים ולהפחית את המאמצים במחשב

הדבר השני והיותר נכון זה לרכוש ספק יותר חזק בוואט W שלו

• הוסף לסימניות
דיסק קשיח צורך בין 10 ל 15 וואט סהכ.

ובכלל נגד הדעה המקובלת - למחשבים מודרניים (דור ה CORE למיניהם) בלי כרטיס מאוד מסך חזק מספיק ספק טוב של 300WATT . עם כרטיס חזק שצורך הרבה חשמל כמו ה GTS450 או אפילו ה GTX460 400WATT זה די והותר , אאכ מדובר במערכת עם המון דיסקים.
בדקתי את זה גם מסברה, וגם עם מכשיר מיוחד שמתחבר לשקע ומראה בדיוק את צריכת המחשמל של המערכת (עולה 120 שח בחשמל הר-ציון בדרום ת"א) .
המערכת שלי, I5-2500K במצב מומהר (יענו - אוברקלוק) עם 8 גיגה זיכרון, 2 דיסקים קשיחים, SSD אחד וכרטיס 450GTS ולוח Z68 - צורכת סהכ 285 וואט במאמץ מירבי.

לעצם השאלה - זה יכול להיות הרבה דברים, בדכ זה חומרה, ובדכ זיכרון או לוח - אם אבל במקרה דנן לא נראה לי מ-2 סיבות.
1. המודול שתוקע הוא MOUNTMGR - שזה החלק שאחראי לגישה למחיצות לכוננים של המערכת , בדכ אומר בעיה ב PAGEFILE.
2. ההערה של השואל שהמערכת כל הזמן "טוחנת" .

הייתי ממליץ על בדיקה בנאלית של התקנה מחדש על דיסק אחר ולראות אם שם זה גם נופל , ואם לא סימן שזה תוכנה.

• הוסף לסימניות
bris- לפי מה שאני מבינה מדברך יתכן ויש לי בעיה בדיסק קשיח, ז"א שהוא נקנה לא תקין? או שאולי הוא לא תואם לשאר המחשב? ואם כן אז איך אדע איזה לוח אם לקנות?

בכל מקרה יש לי במחשב 600w תודה .

• הוסף לסימניות
כל מסך כחות מצביע על בעיות חומרה או תקשורת לא תקינה ביניהם מסיבה זו או אחרת
המסך הכחול נותן כיוון ולא תמיד ברור כפי המופיע במספר השגיאה שלפניכם

בגדול אצלכם זה נגרם מנתונים שגויים המשודרים לגרעין המערכת
זה יכול להיות מהמון סיבות

על כן מומלץ לבדוק שידרוג הדרייברים במחשב שידרוג הBIOS והרצת בדיקה על רישום המערכת קרי רגיסטרי

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה שהוא בעיה לוגית במחיצות הדיסק קשיח

יכול להיות שפירמוט יעזור

היה לי דיסק קשיח שהמחשב היה עובד קשה להתחבר אליו כי מערכת הקבצים הייתה פגומה וכשהייתי רוצה לפתוח את הכונן המחשב היה נתקע לי לכחצי דקה ואח"כ מביא לי הודעה שמערכת הקבצים לא תקינה ואחרי שפירמטתי זה עבד מצוין
זה בדיסק חיצוני אבל בדיסק מערכת המערכת אמורה לקרוס

• הוסף לסימניות
בריס צודק זה הדרייבר של הארדיסק, כדאי לאפס את הזיכרון הוירטואלי. (mountmgr.sys BSOD)
http://www.techsupportforum.com/forums/f10/solved-blue-screen-of-death-237404.html
יכול להיות שזה גם USB שצריך סריקת דיסק.
כדאי לעשות סריקת דיסק מלאה לכל הכוננים הקשיחים במערכת ומחוצה לה.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול הזה, ומקווה שתהיו לי לעזר.
יש לי המון נפילות מהסוג הזה של מסך כחול, ותמיד רק כשאני עובדת בתוכנה מסוימת (תוכנת עימוד 3B2).
אמרו לי פעם שיתכן כי יש התנגשות של התוכנה עם תוכנות אחרות שרצות במערכת תוך כדי, אז אני משתדלת להמנע משימוש בעוד תוכנות במקביל, אבל הנפילות ממשיכות באותה תדירות.
:mad::mad::mad::mad:
אני מצרפת את תמונת המסך, אולי יעזור לכם לעזור לי - - -

קבצים מצורפים

• IMG_3764.JPG
    1.2 MB · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה