דרוש מידע קריסת התחבורה הציבורית בירושלים פורים תשפ''ג

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
או שיצאת עם רכב
או הסעה מאורגנת של הקהילה
נסיעה לביתר לקחה לנו 50 דקות במקום 20, גם בשעה 20.00.
יחסית ליציאות האחרות מהעיר, היציאה הדרומית לביתר היתה "הכי מהירה"

קרוב משפחה שלי תקוע באוטובוס ברחוב ירמיה כבר למעלה משעתיים, יצאו מקרית בעלזא.
האוטובוס אינו מתקדם במילימטר.

מתסכל.

ילדים ותינוקות בוכים, הורים אובדי עיצות. ונהגים עצבניים.

• הוסף לסימניות
מאות אנשים עומדים בתחנה צומת רמות, הכבישים יחסית ריקים התנועה זורמת, אבל אוטובוסים לא היו, היה לי אישית קשה לראות משפחות עם עגלות ותחפושות, עומדים בקור הירושלמי בתחנה,כמה שעות ואין שום אוטובוס באופק...
לפני למעלה מ15 שנה עברנו את אותו סיפור
אז הייתי אז ילדה , אבל הטראומה חקוקה לי היטיב בעצמות.
ולכן אני לירושלים לא נוסעת בתחבורה!!
ולא משנה אני אפסיד
מאז ועד היום דבר לא השתנה

• הוסף לסימניות
דל"פ (דעה לא פופולרית):
גם לפני 4 שנים לקח לי 4 שעות מבית שמש לירושלים ו4 שעות מירושלים לבית שמש
וגם לפני שלש
לא לכל דבר יש פיתרון, ולא בכל דבר מישהו אשם, ולא משנה מי ישב במשרד, מדובר בשילוב של הרבה גורמים, ועומס תנועה מטורף, גם בלי אוטובוסים - תנסו ליסוע ברחובות הכל עמוס ברכבים ועכשיו תוסיפו לזה מאות אלפי אנשים שמתנקזים בבת אחת לאוטובוסים ועשרות אלפי רכבים שיוצאים בבת אחת החוצה (בשונה ממירון שיש רק תח"צ). התוצאה: קריסה.

• הוסף לסימניות
דל"פ (דעה לא פופולרית):
וגם לפני שלש
לא לכל דבר יש פיתרון, ולא בכל דבר מישהו אשם, ולא משנה מי ישב במשרד, מדובר בשילוב של הרבה גורמים, ועומס תנועה מטורף, גם בלי אוטובוסים - תנסו ליסוע ברחובות הכל עמוס ברכבים ועכשיו תוסיפו לזה מאות אלפי אנשים שמתנקזים בבת אחת לאוטובוסים ועשרות אלפי רכבים שיוצאים בבת אחת החוצה (בשונה ממירון שיש רק תח"צ). התוצאה: קריסה.
זהו, שהשנה משום מה, הכבישים היו מאוד דלילים, והסתובבתי כל היום בי-ם, ביום רגיל בגאולה, יש יותר עומס ממה שהיה היום.

• תודה
Reactions: KAV
  • הוסף לסימניות
דל"פ (דעה לא פופולרית):
וגם לפני שלש
כנ''ל

• הוסף לסימניות
לכל אלו שהציעו רכב או דרייבר קחו בחשבון שגם הם עומדים
יודעת על כמה שכבר עומדים מעל שעתיים בירמיהו

• הוסף לסימניות
זהו, שהשנה משום מה, הכבישים היו מאוד דלילים, והסתובבתי כל היום בי-ם, ביום רגיל בגאולה, יש יותר עומס ממה שהיה היום.
לא הייתי היום בגאולה אבל הייתי ברכס והיה יותר עמוס מכל שנה. ובלי אטובוסים. רק שיירות של רכבים בכבישים רגילים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה