עזרה קרית האמנים בצפת-מי יכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
אנחנו אמורים להיות בצפת לזמן קצר ורוצים לנצל ולראות דברים מעניינים בקרית האמנים, מי יכול לכוון אותי? שמות רחובות, מיקום מדויק לאיפה כדאי להגיע וכו' שלא נבזבז סתם זמן בשיטוטים חסרי תוחלת
צפתים אתם פה? זקוקים לעזרתכם
תודה

• הוסף לסימניות
קרית האומנים כיום היא אזור מגורים ואין שם גלריות.
בשביל לראות ציורים ואומנות אתם צריכים להגיע לכיכר אברהם שדה (ליד צאנז) ומשם להכנס לסמטה של הגלריות.
או לחילופין, להגיע לרחוב האר"י ליד נרות צפת, ומשם לרדת לסמטה המקבילה ולטייל בסמטה של הגלריות מהצד השני.
תהנו.

• הוסף לסימניות
יש שם גלירה של שעווה מאד יפה
וכן כמה חנויות של ציורים ותמונות
נחמד ויפה
אך לא לתעסוקה להרה זמן
זה נמצא נראה לי שתי רחובות מתחת רחוב ירושלים

• הוסף לסימניות
זכור לי שלפני הרבה שנים ראינו אשה סורגת בנול גדול
זהו? הדברים האלו לא קיימים היום?

• הוסף לסימניות
הבנתי שכל הגלריות שם סגרו מאז הקורונה ובמיוחד משלא הצליחו לעמוד בגובה השכירות במקום.
החנות היחידה שנשארה שם פתוחה, היא בבעלות האמנים ומעדות אישית שלו, הוא לא באמת מרוויח שם משהו...
כך לפני כחצי שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה