קרית יערים

• הוסף לסימניות
אנו מתעדים לעבור לקרית יערים בעז"ה.
יש פה מישו משם/ מכיר מקרוב:
איך המקום מבחינת האנשים, האוירה, המיקום וכו'
ודבר חשוב לא פחות איך המוסדות חינוך שם?

תודה לכל העוזרים!!
נ.ב אם מישו יודע על דירה למכירה באיזור 3-4 חדרים נשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
זה מצחיק לענות על כך. מה אכתוב- ספרדים. מודרנים. ליטווקים. צולניקים. חסידישרים.
אלו דברים שעונים עליהם מפה לאוזן כשאתה מכיר את השואל והוא אותך.

אחרת מה שבשבילי אוירה מעולה וחינוכית אצלך זה פושר לחלוטין. הבנת??
חוץ מזה מדובר על קרית יערים הישנה או החדשה?
אני מקווה בכל אופן שבכל מקרה יקיימו שם יפה את "ואהבתם את הגר" (צדק)

• הוסף לסימניות
זה בדיוק הענין שיענו לי נטרלית...
כן, תגיד יש שם ציבור ספרדי, ליטאי או מודרני. מוסדות כך וכך. אוירה דומה למאה שערים או למעלות דפנה?? וכו'.
הכוונה לחדשה.

תודה, ואשריי על הזכות להצחיק עוד מישו...

• הוסף לסימניות
יש לי טלפון של מישהו שקנה שם. מדובר באברך ליטאי, בוגר עטרת. תוכל לברר אצלו.

• הוסף לסימניות
טיפקס, לא נעים לי על השאלה אבל בכל אופן, ביקשת ממנו רשות להעלות את הטלפון שלו בריש גלי? לא היה מתאים יותר לשלוח לו את הטלפון באישי?

תחשבי על זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה