קינוחים קרם חלוה קרם נוגט שוקולוד קפוצינו שוקולד לבן ביסוקטים בטעם פיסטוק

• הוסף לסימניות
קרם חלוה קרם נוגט שוקולוד קפוצינו שוקולד לבן ביסוקטים בטעם פיסטוק שוקולוד ציפס
500 גרם אוכמניות קפואות ריץ
זה המוצרים שיש בבית חפשתי ולא מצאתי מתכונים בעיקר לא לקרם חלוה חפרתי הרבה
מי יכול לעזור?
@ה. בקר
@שירה בירה @java

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@ה. בקר באמצע להכין כמה הפתעות לכבוד החג........
חכי תראי מה היא תעלה פה
קרם חלוה אם את אוהבת חלוה - את יכולה לשים בכל מתכון....

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לר"ה עלי פילו ממולאים בנוגט, חלוה, וכדו'....
יצא מעניין---
לא משנה שת'נוגט אכלנו רק אחרי ר"ה(אגוזים)

• הוסף לסימניות
אני עושה עלי פילו ממולאים בחלווה עם קובית שוקולד, ומחממת לפני ההגשה. יוצא מעדן וקל
היה במרווה לפני כמה שבועות רולדת חלווה שבתוכנית שלי לנסות
ויש לי מתכון לעוגת טורט שמכילה 2 קרם נוטלה, ו-1 קפוצינו, עדיין לא ניסיתי.
אם מענין אעלה מתכונים

• הוסף לסימניות
אני עושה עלי פילו ממולאים בחלווה עם קובית שוקולד, ומחממת לפני ההגשה. יוצא מעדן וקל
אם מענין אעלה מתכונים
אני אשמח
תודה

• הוסף לסימניות
אם מענין אעלה מתכונים
אשמח למתכון
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה