דרוש מידע קרם לפאות עבור בחור חסידי

• הוסף לסימניות
אגב, מעניין לשמוע צורות סלסול. כי כמה ששמים קרמים וג'ל, עדיין לא לכולם יוצא יפה. מה הסוד? (אולי אני סוטה מהנושא,
אצלנו-
דבר ראשון מרטיבים ומסלסלים, מתמקדים בלמעלה, מחזיקים את הפאה המסולסלת למעלה איפה שמתחיל הסלסול, ומורחים מעט, גורפים כלפי מטה עם 3 אצבעות ומסלסלים במקביל.
אצלנו מדובר בפאות מאוד ארוכות

התמונה צולמה ב-5 בצהריים אחרי יום שלם בחיידר DSC_0683.jpg

• הוסף לסימניות
[
אצלנו-
דבר ראשון מרטיבים ומסלסלים, מתמקדים בלמעלה, מחזיקים את הפאה המסולסלת למעלה איפה שמתחיל הסלסול, ומורחים מעט, גורפים כלפי מטה עם 3 אצבעות ומסלסלים במקביל.
אצלנו מדובר בפאות מאוד ארוכות

חמוד... לפי התמונה נראה שזה לא מחזיק את הפאה מאוד חזק. יתכן שזה קשור גם לשעה שצילמתם. תנסו לראות אחרי הסלסול, מעניין עד כמה זה מחזיק.

מחפשת משהו שלא רואים ובאותה הכמות
זה עונה על ההגדרה?

אולי תנסו חסידיג'ל, לא ניסיתי אבל נשמע מהתגובות כאן שנהנים מזה מאוד. מה שבטוח שזה לא אותו גודל.

• הוסף לסימניות
אני שמה לבן שלי קרם של קרמה, נראה מהמם, טבעי ויפה..
אחי לא רצה לשים קרם (ס'פאסט נישט וכאלה)
הוא 'רקח' מים עם סוכר, ושם מדי יום על הפאות, זה עומד יפה ויציב וטבעי, ללא ברק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבקבוק המשלוש? אם כן אז איזה סוג, כמדומני יש בשחור ובלבן ובטעמים שונים, לא?
כן, סוג של משולש
אני קונה את השחור או הלבן, נראה לי התוצאה זהה..
לגבי הטעם, לא טעמתי אף פעם.. :rolleyes:

• הוסף לסימניות
היה זכור לי שהשחור יותר מבושם ואולי גם יותר מבריק, כנראה שדמיינתי...

• הוסף לסימניות
היה זכור לי שהשחור יותר מבושם ואולי גם יותר מבריק, כנראה שדמיינתי...
כרגע יש לי את השחור בבית יש לו ריח נעים, לא זוכרת איך של הלבן..
לגבי ברק, זכור לי שהלבן עם ברק מורגש יותר (אבל לא לוקחת אחריות עם הזיכרון שלי..)
בכולופן, ממליצה על קרם של קרמה
או על מי סוכר למי שס'פאסט נישט..

• הוסף לסימניות
מותר לומר על מי סוכר איכס??....
בכולופן לא כתבת עדיין מה עושים עם הקרמה הזו, איך בדיוק הסלסול יוצא יפה...

• הוסף לסימניות
מותר לומר על מי סוכר איכס??....
לא אומרים איכס על אוכל:confused:

לא חושבת שיש איזה תורה לסלסול הפאות, כנראה כולם עושים בערך אותו דבר, מאמינה שזה הכי תלוי בסוג השיער
(לבן שלי עומד מהמם עם הקרם, לבעלי קצת פחות..)
מורחים את הקרם על הפיאה, אבל ממש לא הרבה, כי אני אוהבת טבעי
מסרקים שימרח אחיד על כל השיער עד לקצוות
מגלגלים על האצבע, ומחזקים את הסיבובים על האצבע, משחררים את האצבע מלמטה, ועוברים עם היד בעדינות בתנועה סיבובית על הפיאה (חיצונית כזה..)
וכך גם בצד השני.. יע?

• הוסף לסימניות
איפה משיגים באשדוד?

אני שמה את הג'ל של כיף, נראה כמו דבק פלסטי אחרי שמתייבש, ועכשיו סיימנו את הראשון שהחזיק לנו שנה בשימוש יומיומי לילד אחד ולשבת לשני ילדים
מחפשת משהו שלא רואים ובאותה הכמות
זה עונה על ההגדרה?
תראי, גם בזה מרגישים קצת שהשיער קשה
אבל לא רואים כלום בחוץ, זה נראה טבעי
יש לי 4 בנים, יש לי את החבילה כמעט שנה ונגמר לי פחות מרבע. אני שמה קצת בקופסא אחרת וכשנגמר מעבירה עוד.
אפשר להשיג את זה רק במספרות וכו'. אני קניתי בבית מרקחת.
יש לי אחות שגרה באשדוד היא אומרת שקנתה בשוק (אך עכשיו הוא לא פעיל) וראתה במספרת גברים מעל ברכל ברובע ז'.
אם הייתי גרה באשדוד הייתי מביאה לך קצת להתנסות...

• הוסף לסימניות
מחפש נואשות קרם לפאות(פייעס) ללא ברק, במראה טבעי כמה שאפשר.
למי שיש מידע בענין יעזור לי מאד!!!
אולי יעזור לך-

• הוסף לסימניות
אני כבר שנתיים משתמשת בחסידיג'ל והייתי מאד מרוצה מכך שאין את ה"פירורים" הלבנים, החזיק יפה וכו'.
רק שבכמה חודשים האחרונים שמתי לב פתאום שהפאות של הבן שלי נהיו דלילות יותר וחסרות ברק, בתחילה חשבתי שהספר בטעות הוריד לו אולי שורה אבל גם אחרי שהוספנו זה לא זה...
תכלס אני חוששת שזה מהשימוש הקבוע בג'ל
קרה למישהו אולי גם ? מתלבטת למה להחליף כי להשאיר אותו בלי כלום זה לא פתרון עם השיער החלק/תנועתי שלו

• הוסף לסימניות
אני כבר שנתיים משתמשת בחסידיג'ל והייתי מאד מרוצה מכך שאין את ה"פירורים" הלבנים, החזיק יפה וכו'.
רק שבכמה חודשים האחרונים שמתי לב פתאום שהפאות של הבן שלי נהיו דלילות יותר וחסרות ברק, בתחילה חשבתי שהספר בטעות הוריד לו אולי שורה אבל גם אחרי שהוספנו זה לא זה...
תכלס אני חוששת שזה מהשימוש הקבוע בג'ל
קרה למישהו אולי גם ? מתלבטת למה להחליף כי להשאיר אותו בלי כלום זה לא פתרון עם השיער החלק/תנועתי שלו
איזה הקפצה...
איך הוא בלי קרם לגמרי? (לפי זה תוכלי לדעת להתאים לו פחות או יותר)
זה היה חסידיש'גל או קרם

• הוסף לסימניות
איך הוא בלי קרם לגמרי? (לפי זה תוכלי לדעת להתאים לו פחות או יותר)
זה היה חסידיש'גל או קרם
זה הבקבוק הלבן..
בלי כלום (רק עם מים) הוא נראה נורמלי אולי 2 דקות , עד שהוא מתחיל לזוז..
בגלל שהשיער שלו עם טיפה תנועה, אבל ברובו חלק

• הוסף לסימניות
זה הבקבוק הלבן..
בלי כלום (רק עם מים) הוא נראה נורמלי אולי 2 דקות , עד שהוא מתחיל לזוז..
בגלל שהשיער שלו עם טיפה תנועה, אבל ברובו חלק
יתכן שהשיער שלו צריכים צורת סלסול שונה. ובהחלט יתכן שקרם (לא ג'ל) יהיה לו טוב יותר.

אגב, החסידג'ל עשה לו את הפאות קשות? כלומר זה נהיה קשה ולא נעים, או שלא כ"כ?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה