דרוש מידע קרם פנים - לעור שומני (מאוד)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת קרם פנים לשימוש יום יומי לפני איפור -
לעור פנים שומני מאוד!!
אבל משהו שיש בו הרבה ולא יקר (שלא ייגמר תוך שנייה)
תודה!

• הוסף לסימניות
יש את הקרם של ניוואה- הוא יותר במרקם ג'ל כזה - לא שומני והוא לא יקר, מה שכן הוא די קטן
nivea-essentials-24-anti-blemish.jpg

• הוסף לסימניות
גם לי יש עור שומני מאוד [מאוד מאוד!]
תקני קרם על בסיס מים!
זה לא גורם בכלל לעור שומני!

• הוסף לסימניות
בשבת אני מוותרת על הקרם....
לא שזה ממש עוזר, אבל מרגיש לי יותר קליל
ואת משתמשת במייקאפ עמיד - לאודר ושות'?
אני אם אני לא שמה קרם אני מרגישה את זה - ולא לטובה
ואם בשבת עם המייקאפ העמיד, אני מרגישה אפילו ממש צריבה

• הוסף לסימניות
אגב, מה הבעיה בניוואה הרגיל?
יש בו המוווון

• הוסף לסימניות
אין לי ככ אופציה
זאת פחית עגולה רחבה בצבע כחול
יש קטן ויש גדול (נראה לי הגדול עולה עשרים)
זה קרם כללי, שמיועד לשימושים שונים
יש את זה בכל סופר

• הוסף לסימניות
יש לי את
אין לי ככ אופציה
זאת פחית עגולה רחבה בצבע כחול
יש קטן ויש גדול (נראה לי הגדול עולה עשרים)
זה קרם כללי, שמיועד לשימושים שונים
יש את זה בכל סופר
יש לי את זה
רציתי להיות בטוחה שלזה התכוונת
זה טוב לפנים?
כי הוא לא ככ נעים על הפנים נראה לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה