נחשבת כמורכבת מפחמימה וחלבוןהני - אני לא מעיזה לטעום קינואה אבל כן מתחשק לי לנסות את המתכון הזה.
יודעת לומר לי מה זה קינואה- פחמימה? חלבון?
מה אפשר לשים במקום טימין ופרג?מתכון: [מדידה בכוסות חד פעמיות פשוטות. תבנית חד פעמית ענקית]
2 כוסות קינואה לא מבושלת
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס פרג
3 ביצים
1/2 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1/3 כוס שמן
1 כף טימין
אפשר לוותר עליהםמה אפשר לשים במקום טימין ופרג?
ממש תודה על ההסבר הני!נחשבת כמורכבת מפחמימה וחלבון
למי שמחפשת דיאטה ללא פחמימה, זה לא מתאים.
למי שמחפשת דיאטה על בסיס אוכל בריא- זה מעולה.
היא עשירה בחלבון יותר מדגנים אחרים אבל יש לה פחות חלבון מקטניות. היא מכונה "דגן על" בגלל שהיא עשירה בחלבון ובסיבים תזונתיים.
נחשב כדגן מעולה בהחלטהני - אני לא מעיזה לטעום קינואה אבל כן מתחשק לי לנסות את המתכון הזה.
יודעת לומר לי מה זה קינואה- פחמימה? חלבון?
ממש תודה על ההסבר הני!
אני לא מתקמצנת מאד בפחמימה, אלא אני עכשיו אוכלת רק חיטה מלאה ולא בדיוק יודעת אם נכנס להגדרה של דגנים מלאים, אבל נראה לי בסדר...
אפשר לוותרירקות חול אפשר להשיג במשנת יוסף,
אפשר לוותר על הפרג למי שלא אוהב?
הכנתיכן, לא ממש דיאטה.
היום התחשק לי להכין כמה דברים "בריאים".
ולמה בריאים במרכאות? כי הם בריאים יחסית לעוגות, עוגיות, קינוחים, קצפות ושוקולדים.
פתחתי את המקפיא ומצאתי חבילת קינואה פתוחה שדי שכחתי ממנה.
אז יש קינואה.
אבל מה עוד?
במקרר מצאתי שקית של פרג.
מעולה. יהיה גם פרג.
וגם שומשום
ומלח
ומעט פפריקה
ושמן
וטימין
וביצים
20 דקות מאוחר יותר כבר היו לי קרקרים פריכים. טעימים באמת. לפחות לטעמי.
מתכון: [מדידה בכוסות חד פעמיות פשוטות. תבנית חד פעמית ענקית]
2 כוסות קינואה לא מבושלת
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס פרג
3 ביצים
1/2 כפית מלח
1 כפית פפריקה
1/3 כוס שמן
1 כף טימין
שוטפים את הקינואה תחת זרם מים, בתוך נפה.
מניחים לייבוש.
מערבבים את כל הרכיבים בקערה.
מרפדים תבנית חד פעמית בניר אפיה ומשטחים את התערובת בשכבה דקה ואחידה ל ניר האפיה.
נעזרים שמרית כדי להחליק את התערובת ולשטח אותה בצורה אחידה.
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ-12-15 דקות, תלוי בעוצמת התנור, להשחמה קלה.
מוציאים מהתנור וכשהקרקר הענק בתבנית חותכים לקוביות, מלבנים, או משולשים או כל צורה אחרת בעזרת סכין חדש ולא משוננת. מחזירים לתנור לעוד בערך 2-3 דקות
אל תשרפו אותם.
שומרים בקופסא אטומה היטב.
צפה בקובץ המצורף 968968
מוזר לי ממשהכנתי
יצא די מזעזע לצערי
הקינואה יצא קשה ולא פריך
וגרם לכולנו לכאבי בטן
איך יצא לך פריך ולא קשה?
גיסתי (מב"ב) טענה שלמלפפונים של משנת יוסף היה טעם מזעזע ומר.
בירושלךים מצאתי רק נכרי.
אז יש סלט בלי מלפפון.
ואולי מחר יהיה קרקר קינואה, במקום. פחות בריא, אבל בריא יחסית
תודה העני, על המתכון
התקדמנו.העני, קניתי לי 'מפטיר'
הנשנוש המועדף על בעלי
יוצא מעולה בהקפאהלא ניסיתי
השארתי בקופסא אטומה בחוץ עשרה ימים ונשאר מעולה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //