דרוש מידע קר קר קר... איך ניתן לחמם? ובזול...

• הוסף לסימניות
ביחידת דיור קטנה אפשר לשים סיר עם מים על הכיריים לא להרבה זמן ורק להשגיח...

• הוסף לסימניות
מקרן תליה או על בסיס עם עמוד של אלקטרו חנן או גולד ליין (אולי טוב גם עוד חברות). עולה בערך 30 אג' לשעה( באלקטרו חנן) אם עושים על עוצמה נמוכה שמספיקה לחדר נורמלי ואף לדעתי לא טוב על חום גבוה ואף מסוכן (יש שתי מצבי חום, נמוך וגבוה ושתי מצבים מסתובב או לא מסתובב). מסתובב ל-180 מעלות. פיזור חום אחיד ונעים. במקרן עמוד יש מנגנון הגנה מתחת לבסיס שברגע שהמקרן מוטה מעט הוא נכבה מיד. לא גורם לכויות בנגיעה במעטפת שלו. יש להיזהר לשים במרחק של 20 עד 30 ס"מ לפחות מבגדים או חומר דליק באופן שזה על חום נמוך ועל מצב מסתובב , אך אם זה על חום גבוה ו/או לא מסתובב צריך מרחק של חצי מטר ואף יותר מכך בפרט שזה חום גבוה.

• הוסף לסימניות
מניסיון
רק רדיאטור

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מממ יש כאן מישהי שמרוצה מזה?
אני מאד מרוצה.
(וגם בלי התאמה אישית וכל זה, קיבלתי יד שניה לחדר אחד - זה לא ממש מחמם את החדר לחום מורגש עוטף כזה, אבל מסלק את הקור ונעים).
קיבלתי גם שרות ממש טוב והדרכה בהתקנה אפילו שקיבלתי מיד שניה...

• הוסף לסימניות
אני מאד מרוצה.
(וגם בלי התאמה אישית וכל זה, קיבלתי יד שניה לחדר אחד - זה לא ממש מחמם את החדר לחום מורגש עוטף כזה, אבל מסלק את הקור ונעים).
קיבלתי גם שרות ממש טוב והדרכה בהתקנה אפילו שקיבלתי מיד שניה...
את מחממת רצוף או עם שעון שבת?

• הוסף לסימניות
את מחממת רצוף או עם שעון שבת?
ביום אני לא מחממת ברצף אלא רק נקודתית, לשעה שיוצאים מהמקלחות או משהו כזה.
בלילה אני מחממת עם שעון שבת. אבל עוד לא יצא לי להכנס לחדר באמצע הלילה בדיוק בזמן שכבוי, לבדוק שזה מספק. כשנכנסת בבוקר (אחרי שנכבה) החדר נעים.

• תודה
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
ביום אני לא מחממת ברצף אלא רק נקודתית, לשעה שיוצאים מהמקלחות או משהו כזה.
בלילה אני מחממת עם שעון שבת. אבל עוד לא יצא לי להכנס לחדר באמצע הלילה בדיוק בזמן שכבוי, לבדוק שזה מספק. כשנכנסת בבוקר (אחרי שנכבה) החדר נעים.
מוזר. אצלי לוקח לחדר המון זמן להתחמם. רק אחרי יומיים שהוא היה דלוק ברצף אפשר היה להגיד שנעים בחדר ולא יותר.

• הוסף לסימניות
מקרן תליה או על בסיס עם עמוד של אלקטרו חנן או גולד ליין (אולי טוב גם עוד חברות). עולה בערך 30 אג' לשעה( באלקטרו חנן) אם עושים על עוצמה נמוכה שמספיקה לחדר נורמלי ואף לדעתי לא טוב על חום גבוה ואף מסוכן (יש שתי מצבי חום, נמוך וגבוה ושתי מצבים מסתובב או לא מסתובב).
נראה לי שיש לך טעות בחשבון - כמה וואט צורך המכשיר?
א. בד"כ מקרן תליה צורך 2000 ק"ו, ובעוצמה הנמוכה 1000 ק"ו, שזה 1ש"ח לשעה, או חצי שקל לשעה.

ב. לפותח האשכול: זה דירה/יחידה? כמה זמן אתה מתכנן לגור שם? לפעמים שווה לסכם עם המשכיר שתתחלקו חצי חצי בהוצאת ההתקנה, כי מזגן הוא מאוד חסכוני בחימום, וגם בדירה קרה הוא מחמם את האויר - אפקט ש2 תנורים לא יעשו.

• הוסף לסימניות
מקפיצה את האשכול,
משהו יכול לפרט לי לגבי חימום האינפרא, האם באמת מחמם את החדר, האם שומר על החום גם כשמכובה,
כמה זמן לוקח לחמם את החדר?
צורך פחות חשמל, אשמח לקבל מידע מבעלי ניסיון שרכשו את המוצר
תודה

• הוסף לסימניות
אני מוכר את החימום הידוע והמומלץ כאן בפרוג ובעוד מקומות...

זול מאוד יחסית לכל שאר החימומים ה"חסכוניים"-גם בקניה וגם אחכ בחימום, חמש שנים אחריות!

צריך התאמה אישית לדירה שלכם, אני שולח טופס מיוחד למלאות עם פרטי הדירה ובעזרת השם מתאימים לכם חימום מושלם לכל הדירה, אספקה בכל הארץ.

פרטים במודעה המצורפת

צפה בקובץ המצורף 588700

מקפיץ את ההודעה.
אני מחפש מישהו באיזור צפת שמתעסק עם התקנה של החימום הזה.
מישהו מכיר\יודע?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה רדיאטור של 3000 עולה לשעה בחשמל?
כל שעה של פעולה על המקסימום - שקל שמונים
אבל בגלל שיש לו טרמוסטט הוא לא עובד רצוף ולכן זה קצת פחות, לא הרבה פחות

• הוסף לסימניות
לחמם לילה סדין חשמלי זה מוצר מדהים וזול
ואין לזה את בעיות הבטיחות היה לזה בעבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת