נכתב ע"י שביעית;n4977727:
וגם זה אחת הסיבות להתמכרות.
לוקחים עוד ועוד בשביל לא לחוות את הדאון הזה.
הם גם מתמכרים להרגשה המפוקסת והצלולה של התרופה עד שבלעדיה הם פשוט מעורפלים. אם אין את התרופה הם נהיים עצבניים ויכולים להגיע למצב שהם מסוכנים לסביבה!!!
את ממשיכה עם הפצת רעיונות שאין להם ביסוס בשום מחקר ובשום עבודה אקדמית בעולם כולו.
איך אפשר לקחת ספק מקרה שאת מכירה, ומזה לכתוב 'הם נהיים עצבניים'? וחמור מזה 'נהיים מסוכנים לסביבה'????
מה הסמיך אותך לכתוב על אוכלוסיה של אלפי אלפים ילדים ומבוגרים בארץ ומיליונים בעולם כולו, שהם עלולים להיות 'מסוכנים לסביבה'? מה זה הדיבור הזה?
אם יש לך הוכחות אדרבא תציגי אותן. אבל זה לא כך, אין שום גורם רפואי בעולם שחושב כך (מלבד כת הסיינטולוגיה שאני בטוח שאין לך קשר איתם), ואם כן הרי זו פגיעה חמורה מאד ברגשות של המוני אנשים בגלל ספק מקרה אחד. מה זה צריך להיות?
כמה מטופלי קשב את מכירה באופן אישי? 1? 2? 10?
כמה מחקרים קראת? כמה רופאים נוירולוגים את מעסיקה שאת קובעת כאן קביעה רפואית דרמטית ומדהימה שאנשים נהיים מסוכנים לסביבה?
אלפי מטופלים עברו אצלנו ולא היה אחד שנהיה מסוכן לסביבה!! (היו כמה שהיוו סכנה בגלל שלא טופלו!)
הרופאים הטובים בארץ עובדים כאן, אלפי מטופלים טופלו, מי בהצלחה גדולה יותר ומי פחות, אבל אף לא אחד דיווח על תופעה כזו של נטילת כדור נוספת בשביל להפסיק את הדאון.
ההיפך הגמור: ישנו אחוז קטן שיש להם דאון, והפתרון הקל ביותר שכולם נוקטים בו הוא כמובן: מפסיקים לקחת את התרופה. הרי התרופה עושה את זה והפסקתה מפסיקה את זה, אז איזה היגיון יש ברעיון של לקחת עוד?
כאשר כותבים על אוכלוסיה של מיליונים, שהם עושים משהו שעלול לסכן את הסביבה, את לא חושבת שנדרש ממך להביא איזושהי אסמכתא רפואית? מקצועית? משהו מינימלי?
כאשר את כותבת קבל עם ועולם על תרופה שמיליונים לוקחים אותה, שמי שלוקח אותה עלול להיות 'חולה נפש אמיתי', את לא סבורה שיש לך איזו מחוייבות מינימלית לבסס את הקביעה הזו?
אני לא מגיב לך כך בגלל שאני מגן על התרופה, אלא בגלל שאת פוגעת כאן בהמוני אדם בלי שום ביסוס!
זה אסור!
כל מה שנכתב כאן מבוסס באופן מקצועי ברמה הגבוהה ביותר והמדוייקת ביותר ומגובה במיטב הרופאים בארץ ובחו"ל.