לתוך כזה עולם חדש וסוער, מעדיפה להמשיך לישון.....
מ * מירי * משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 23/12/18 הוסף לסימניות #1 לתוך כזה עולם חדש וסוער, מעדיפה להמשיך לישון.....
ס סימי ב. משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 23/12/18 הוסף לסימניות #2 השלישית וואו! והלוואי שכל הניובורנים יעדיפו לישון...
Y Yehodit B משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 23/12/18 הוסף לסימניות #3 האחרונה מהממת! הייתי רק מרטשת מעט את הרגל..והעיטוף לא מספיק מושלם
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 23/12/18 הוסף לסימניות #4 מקסים! איזה חיוך ממיס יש לה..
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 23/12/18 הוסף לסימניות #5 תמונות מתוקות ,האחרונה יפה מאוד- כנ"ל לגבי העיטוף
0 0405 שירה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 23/12/18 הוסף לסימניות #6 אהבתי מאוד את הראשונה וכולם מתוקות מאוד
מ * מירי * משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 24/12/18 הוסף לסימניות #7 תודה לכולן על הפירגונים! כיף לשתף!! נכתב ע"י SARI B: השלישית וואו! והלוואי שכל הניובורנים יעדיפו לישון... לחצ/י כדי להרחיב... חחח... היא באמת שיתפה פעולה נהדר! נכתב ע"י Yehodit B: האחרונה מהממת! הייתי רק מרטשת מעט את הרגל..והעיטוף לא מספיק מושלם לחצ/י כדי להרחיב... הכתם לידה הזה! כמה שעבדתי עליו לא הצלחתי מספיק לרטש ושייראה טבעי, והעיטוף - פעם העלו לכאן הדרכה של עיטוף תינוקות, אשמח אם מישהי תעלה את זה שוב. נכתב ע"י רותי טובי: מקסים! איזה חיוך ממיס יש לה.. לחצ/י כדי להרחיב... תודה רותי! נכתב ע"י סטודיוB: תמונות מתוקות ,האחרונה יפה מאוד- כנ"ל לגבי העיטוף לחצ/י כדי להרחיב... תודה! כנ"ל גם על העיטוף, אשמח לקבל הדרכה נכתב ע"י 0405 שירה: אהבתי מאוד את הראשונה וכולם מתוקות מאוד לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה שירה!
תודה לכולן על הפירגונים! כיף לשתף!! נכתב ע"י SARI B: השלישית וואו! והלוואי שכל הניובורנים יעדיפו לישון... לחצ/י כדי להרחיב... חחח... היא באמת שיתפה פעולה נהדר! נכתב ע"י Yehodit B: האחרונה מהממת! הייתי רק מרטשת מעט את הרגל..והעיטוף לא מספיק מושלם לחצ/י כדי להרחיב... הכתם לידה הזה! כמה שעבדתי עליו לא הצלחתי מספיק לרטש ושייראה טבעי, והעיטוף - פעם העלו לכאן הדרכה של עיטוף תינוקות, אשמח אם מישהי תעלה את זה שוב. נכתב ע"י רותי טובי: מקסים! איזה חיוך ממיס יש לה.. לחצ/י כדי להרחיב... תודה רותי! נכתב ע"י סטודיוB: תמונות מתוקות ,האחרונה יפה מאוד- כנ"ל לגבי העיטוף לחצ/י כדי להרחיב... תודה! כנ"ל גם על העיטוף, אשמח לקבל הדרכה נכתב ע"י 0405 שירה: אהבתי מאוד את הראשונה וכולם מתוקות מאוד לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה שירה!
ח חנצה משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 25/12/18 הוסף לסימניות #8 השלישית-איזה תפיסה!! מיוחדת! סט מתוק!
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת