קשקושים

• הוסף לסימניות
מסוג הסקיצות שנשארות במגירה כי לא באלי להוציא מהם ציור...

סקיצ'קוצ'ים.png

• הוסף לסימניות
אלוףף!!
ולמה רק סקיצה למה?

• הוסף לסימניות
אהבתי נוראאאא!
ובמיוחד את השלישי מימין למעלה, הוא מזכיר לי את כריסטופר רובין מ"פו הדוב"...:D

• הוסף לסימניות
וואו, איזה קשקושים מדהימים! כישרון!

• הוסף לסימניות
גדול!!!
ממש ממש יפה!
הכי אהבתי את הילד ההוא שם למעלה, עם הפאות
איזו תנוחה יפה! ואיזה מותק הוא!!
(בקטנה, הרגליים שלו קטנות מידי)

אתה מוכשר נורא

• הוסף לסימניות
ווואהווו!!
hell yeah!!
זה מה שרוצים לראות כאן!! זה!!! זה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
בואנה - אולי אני הוזה, אבל השמאלי למטה...מגרד לי משהו מוכר...
משהו מפעם פעם, כד הוינה טליא...איזה סרט ישן של דיסני, או ההוא עם הכלבים הדולומטיים, או משהו בסגנון..אני מנסה להיזכר..

• הוסף לסימניות
אם זה הקשקושים שבמגירה, מה הציורים???????

• הוסף לסימניות
מצא חן בעיני מה שהצלחת להביע עם התנין

• הוסף לסימניות
ואני נתפסתי לראשון מימין למעלה

• הוסף לסימניות
ישר לאשכול ההשראות!

• הוסף לסימניות
תודה חברים!

בואנה - אולי אני הוזה, אבל השמאלי למטה...מגרד לי משהו מוכר...
משהו מפעם פעם, כד הוינה טליא...איזה סרט ישן של דיסני, או ההוא עם הכלבים הדולומטיים, או משהו בסגנון..אני מנסה להיזכר..
מעניין... תעדכן אותי אם תיזכר.;)

מה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה