התייעצות ראוטר אלחוטי

• הוסף לסימניות
האם יש למשהו את הראוטר הזה? אני רוצה לדעת האם הקליטה בו באמת יותר טובה מסטיק ואם הוא יותר מהיר מסטיק.
1580248709217.png

• הוסף לסימניות
אין לי ידע ספציפי, אבל החברה שהבאת היא מהמובילות בתחום.

• הוסף לסימניות
זה ראוטר ששמים לו סים?

אפשר קישור בבקשה?

• הוסף לסימניות
מנסיוני הוא לא קולט יותר טוב מנטסטיק רגיל, הוא כולל בטריה כך שאפשר לשים בריחוק מהמחשב עם קליטה אלחוטית, ואם שמים על החלון לדוגמא אז זה ודאי תהיה קליטה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
זה ראוטר אם סים
[/URL]
זה קישור של אלי אקספרס יש לקנות את זה גם בארץ ביקר יותר
מנסיוני הוא לא קולט יותר טוב מנטסטיק רגיל, הוא כולל בטריה כך שאפשר לשים בריחוק מהמחשב עם קליטה אלחוטית, ואם שמים על החלון לדוגמא אז זה ודאי תהיה קליטה טובה יותר.
גם את הסטיק אני שמה על החלון עם כבל מאריך. אבל עדיין אמרו לי שהקליטה שלו טובה יותר.

• הוסף לסימניות
אני גם צריכה לדעת האם זה מתחבר למחשב נייח בלי wifi

• הוסף לסימניות
אני מכיר את זה טוב.
הוא ראוטר דור 4 מצוין, רק יש דגם אחד (של אותה חברה) יותר מתקדם עם מסך ובטריה כמעט כפולה. ההוא יותר מומלץ

• הוסף לסימניות
האם הבנתי נכון?
שהמכשיר הזה הוא בעצם עושה קליטה במקום שאין?
אם כן האם זה מיועד למכשיר טלפון סלולארי או רק לאינטרנט?
אשמח להסברים, תודה.

• הוסף לסימניות
כלומר זה לא מיועד לסתם קליטה למכשיר נייד כשר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה