כללי ראיון עם מורדוך

• הוסף לסימניות
כל מי שרוצה להפנות שאלה למוטי הלר, בכל תחום הקשור לאיורים, קריקטורות, גרפיקה וכו' כדי שיתייחס אליהם במסגרת הראיון, מתבקש לשלוח אותם לתיבה האישית שלי, עד ליום חמישי, ה' כסלו תשס"ח, בשעה 18:00.
נא לציין בכותרת: "ראיון עם מרודוך".
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
:)אני מתנצל, אני פשוט עדיין באמצע לענות.. נראה לי שהשבועיים האחרונים היו השבועיים העמוסים שלי בחיים...:)

לידה, חתונה של גיסתי, אבא שלי יושב שבעה... ובנוסף על הכל הייתי חולה. + עבודה + פורום + בייביסיטר על הילדים..

התשובות יגיעו בהמשך

• הוסף לסימניות
חיים תחזיק מעמד!

שיהיו רק שמחות!

• הוסף לסימניות
דווקא בגלל ששמנו לב שכל התהליך לוקח זמן - אם רוצים לעשות אותו כראוי (אל תשאלו כמה שאלות הפנינו לחיים, תראו כבר בעצמכם) - החלטנו להתחיל כבר עכשיו עם שאלות למרואיין הבא, כדי שלא יהיו הפסקות יותר מידי גדולות בין פרסום הראיונות...

• הוסף לסימניות
הקפצה ותזכורת: ממתינים לשאלות שלכם!

• הוסף לסימניות
מה עם הראיון?

• הוסף לסימניות
אנו עדיין ממתינים לסיומו ופרסומו של הראיון עם חיים, בקרוב בימינו. אנא המתן ותיענה לפי התור...

• הוסף לסימניות
אנא - אל תהיו מהזועקים ואינם נענים: שלחו את השאלות עכשיו, ולא לאחר פרסום הראיון. תאריך אחרון לשליחת שאלות: יום שלישי, ט"ז טבת...

• הוסף לסימניות
להזכירכם!

כל מי שרוצה להפנות שאלה למוטי הלר, בכל תחום הקשור לאיורים, קריקטורות, גרפיקה וכו' כדי שיתייחס אליהם במסגרת הראיון, מתבקש לשלוח אותם לתיבה האישית של אלי7, עד ליום שלישי הבעל"ט תשס"ח, בשעה 18:00.
נא לציין בכותרת: "ראיון עם מרודוך".
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה