ראיתי באגורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1698858:
לי יש עדכון שמגיע למייל כל בקר על חפצים חדשים באזור שלי כל יום ואני מרפרפת על זה.

הייתי רוצה גם.
מה הכתובת של האתר שלהם?

• הוסף לסימניות
השאלה אם את מוצאת 'ברים לא בעיר שלך במרחק נסיעה משמעותי
מה עושים לוקחים הובלה קטנה?
מכירים משהו שעושה הובלות קטנות לכל הארץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1699184:
אני פרסמתי שבוע שעבר על ארונות שווים.
אבל עד שהתקשרו, כבר היינו צריכים לפנות ושמנו ליד הפח.

חבל שלא פרסמת בפרוג :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ז סימי;1698939:
היה כתוב בעיתון "המודיע" להזהר מרהיטים יד שניה או כאלו שזרוקים ליד הפח, כי יכול להיות שהם נגועים בתולעי עץ או קרציות.

ודאי!!
אנחנו זרקנו ספה מעולה כי היתה נגועה בתולעי עץ וכתבתי עליה בגדול כדי להזהיר אחרים!.

ד"א אני קבלתי מאגורה מדפסת -פקס -סורק שהיתה במצב חדש! רק בגלל שנגמר לה הדיו:p
(וזה היה בעיר שלי לא רחוק, וממש שווה)

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות סוכן חכם ומקבלים התרעה במייל כשמוסרים משהו שאת מחפשת.
דווקא קיבלתי הרבה דברים שוים!

• הוסף לסימניות
גם אנחנו קיבלנו משם המון המון דברים שווים.
2 ילקוטים איכותיים, ששימשו את הבנים שלי במשך שנים (!). עגלה ישנה אך משובחת ובמצב כמעט חדש. מיטת מעבר של איקאה, כזו שנפתחת למיטה גדולה. מדפסת+סורק של HP. מייבש כביסה ישן, וכשהוא התקלקל - מצאנו שם עוד אחד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה