ראיתי ציור יפה והתלהבתי אז

• הוסף לסימניות
החלטתי לקחת אותו כהשראה++
התבוננתי בו ולאחר מכן העליתי אותו על בד וירטואלי.
שמן על פיינטר

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    1.3 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
יפהפה! ואני עדיין חושבת שאין כמו פיינטר...:)
והארה קטנה- ההצללה האדומה של הבית קצת מפריעה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;692319:
יפהפה! ואני עדיין חושבת שאין כמו פיינטר...:)
והארה קטנה- ההצללה האדומה של הבית קצת מפריעה לי.

אין מה לומר שפיינטר לפחות בצבעי השמן שלה עולה על כולנה.
ברישום אני מעדיף יותר את MYPAINT
מה שכן, במציאות הרבה יותר קל לצייר עם המברשות שמן האמיתיות מאשר עם פיינטר.
משום מה אינני מצליח להבין איך לשנות את זווית המברשת, והגימורים שלה יוצאים זוועתיים בעיני (סוף הנגיעה במברשת).

• הוסף לסימניות
הציור אומנותי .
לגבי הצל האדום ,לי זה הזכיר חול אדום,יש בגוון מאוד דומה-רק נוטה מעט יותר למשפחת החומים.

• הוסף לסימניות
מקווה שתתלהב מעוד ציורים...
תענוג לראות!!!

• הוסף לסימניות
צבעים חלומיים.
אוירה מיוחדת.
הזוית של הציור מעניינת גם היא.
יש אפשרות להעלות את המקור להשראה?

בעין בלתי מקצועית, נראה לי שיש איזשהי בעיה בפרספקטיבה של החלק השמאלי של הבית.

• הוסף לסימניות
בהחלט יש בעיה:)
זה חלק מהרעיון

המקור הוא של ציירת מאתר "מסגרת", אין לי את התמונה, לא הורדתי למחשב (אין שם אפשרות הורדה). רק התבוננתי וציירתי על פי הרעיון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה