כללי ראיתם את העטיפה של הלהיט ואפילו בהסתרה?

• הוסף לסימניות
האמת, השיר עורר הדים, מטבע הדברים, לטוב ולמוטב,
על עטיפות אף אחד לא נוהג לדבר, בטח לא כשהם לא בדיסק אלא מופיעים באתרים ובני בניהם,
אבל בכל זאת אני עיצבתי את העטיפה, ואני רוצה לשמוע חוו"ד,
לאחר חיפושים ארוכים אחר חוו"ד, חזרתי לשנים קדמוניות, בהם הייתי מעלה חפצים (:)) לאתר.

קבצים מצורפים

• בודאי.png
    KB 1,014.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
ראיתי את העטיפה על הדיסק וממש התלהבתי! היא ממש מיוחדת

• הוסף לסימניות
באמת נותן השראה של הסתרה ...
חושך .אפרוריות כזו...

• הוסף לסימניות
מדהים, משהו קצת שונה...

• הוסף לסימניות
תודה, בימים אלו שוקדים על עיצוב לדיסק של המלחין והזמר הדגול משולם גרינברגר (המלחין של, חזו חזו, דוד המלך, נודה לך, אין כאלוקינו).

רציתי גם שם ללכת בסגנון שונה, בעז"ה נעלה כשיבשיל.

• הוסף לסימניות
דוד המלך, נודה לך, אין כאלוקינו).
דוד המלך גם?
זה לא של ישראל ורדיגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר תמרי;1356659:
דוד המלך, נודה לך, אין כאלוקינו).
דוד המלך גם?
זה לא של ישראל ורדיגר?

דוד המלך הוא שיר שישראל ורדיגר שר, אך המלחין הוא: משולם גרינברגר, כידוע שהוא גם זמר וגם מלחין מפורסם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסניו;1356701:
מה עוד חוץ מהשיר הזה יש בדיסק?
חוץ מהשיר יש גם עטיפה וזהו.... ;)
זה סינגל, אגב נראה לי שהדיסק הופץ בחנות מסויימת לממכר פלאפונים עם העטיפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלל נאה;1359684:
חוץ מהשיר יש גם עטיפה וזהו.... ;)
זה סינגל, אגב נראה לי שהדיסק הופץ בחנות מסויימת לממכר פלאפונים עם העטיפה...
העטיפה היפה זה דבר של מה בכך בעיניך?:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה